Főbérlők! Ti mit tennétek, ha az albérlőtök lazán bejelentené, hogy most a koronavírusra való tekintettek egy darabig nem fog fizetni?
Nekünk apartmanunk van. 3-an laknak itt. Hát az egyik fizet rendesen. A másikat kirúgták így nem fizet, de nem küldtük el, mert tudjuk, hogy egy fityingje sincs és nem akartunk rosszat neki, 50 éves nő. A másik 54 éves férfi, őt is kirúgták, ideges lett, megivott 20 liter bort.., alkohol mérgezést kapott, azóta is kórházban van.
Szóval mi így állunk...
Azért nem fizet mert vírus van. Kirugom
Azért nem fizet mert a vírus miatt elvesztette a munkhelyét.egyeztetünk a továbbiakról.
Ha úgy vesszük nekem ő(is) a "munkahelyem" mert lóvét ad valamiert cserébe. Ha kidobom akkor kitudja mikor jön új bérlő. Addig pedig biztosan nem keresek a kecóval. Igy pedig átmeneti...remélhetőleg.
A mi albérlőnk felhívott telefonon, hogy szeretné felmondani az albérletet, mert elvesztette a munkáját, és nem fog tudni fizetni.
Kérdeztem hová fog menni. Azt mondta sehova, nincs hová menjen.
Megbeszéltem vele, hogy nyugodtan maradjon, majd ha lesz megint munkája, akkor fizet megint.
8 éve albérlőnk, soha egy napot sem késett a pénzel.
Szegény sírva is fakadt, hogy ilyen helyzetbe került.
Ez a dolgok intézésének módja. Normálisan emberi módon megbeszélni.
Ha csak kijelentette volna, hogy innentől nem fizet, én is kijelentettem volna a lakásból azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!