Április 3-án költözöm kellene Budapesten belül. Hogy szerveztem meg ebben a vírusőrületben?
Költöztetőautóval?...
Mekkora a háztartás?
Felhívsz egy kiválasztott költöztető céget. Lehetőleg ne kispistát, a fuvarost.
De akár többel is felveszed a kapcsolatot.
Aztán majd kiderül ki-hogyan-mennyiért.
Szerintem akkor úgy, hogy ne egy nap alatt bonyolítsd le!
Kezdd el most hétvégén vagy előbb!
3 alkalommal esetleg, majd a maradékot akár személyautóval, taxival.
Úgy, hogy már rég meg kellett volna szervezni! Ha lesz is kijárási korlátozás, ez a munkára bizonyosan nem fog vonatkozni és költöztetők attól még költöztetnek majd, úgyhogy ez nem kérdés, mert ugyanúgy oldod meg, ahogy máskor. Ne sokáig gondolkozz ezen, kicsit több mint 1 heted van már csak, most, ma intézd a költöztetőket!
Ha már nem férsz be senkinél sem erre a napra, akkor próbálj bérelni kocsit és szervezd össze a haverokat.
8: Azért javasoltam, hogy több részletben.
Mert egy 3szobás fullberendezésnél csak úgy lehet egy nap alatt lebonyolítani, ha kapkodtok, és ide-oda leteszik, stb., nem tudjátok nyomon követni.
De ha negyedeled a dolgokat, akkor ha van a családban 2 ember veled együtt, az tud letenni nylonokat pl. a kapualjban, lift mellett, kisszőnyeget, stb., hogy arra pakoljanak.
Mi ezt vírus nékül is így szeretjük.
És nyomon tudod követni az összes tárgyat. Egy rakodó nem fog erre figyelni, de a tulajok figyelhetnek és megkövetelhetik - de ezt csak úgy lehet, ha minden mozdulatnál ott tudnak lenni és fejben van tartva minden tárgy.
A személyes holmit meg, amit nem akarsz a kezükbe adni, azt lehet személyautóval, és le sem teszed sehova akár, csak az autóba, meg a lakás elé asztalra például.
Eltart egy darabig a fordulgatás, de lakásból lakásba megéri szerintem a tisztaság miatt.
Gondolom, van pár nap az új lakás birtokbavétele és a régi elhagyása között. Egyébként is célszerűbb az új lakásba nem egyszerre behányni mindent, mert nagyon nehéz úgy elrendezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!