Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nagytestű kutyával (német...

Nagytestű kutyával (német dog) mennyi esélyem van Budapesten felújított albérletet találni?

Figyelt kérdés
Milyen “ígéreteket” lehet tenni a tulajnak? Úgy értem, hogy egy hiteles nyomtatványon vállalom az esetleges okozott károkat... például. Kinek milyen tapasztalata van?
2020. márc. 3. 18:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Bérbeadója válogatja. Tény, hogy állattal, gyerekkel sokkal nehezebb albit találni, de nem lehetetlen. De lassan állattal könnyebb, mint gyerekkel. Facebookon van csoport ahol háziállattal kiadó albérleteket hirdetnek, próbálkozz ott. Esetleg 3 havi kauciót ajánlj kettő helyett. Én is adok ki lakást, a mostani bérlőimnek símán engednék állatot, ha akarnának. Őket már ismerem, tudom, hogy szépen takarítanak maguknak, rendbe tartják a lakást. Ha megint bérlőt kell majd keresnem, nem fogok elzárkózni állattó, de cicát csak 3 havi kaucióval engednék, ha engedni fogok egyáltalán. Őket tartom a legnagyobb károkozónak és a legnehezebben nevelhetőnek.
2020. márc. 4. 07:54
 22/43 A kérdező kommentje:
Bár most majd biztosan abba kötnek bele, hogy a kutya is hullatja a szőrét. Valóban hullatja, ami kb 0,5-1 cm hosszú, és napi porszívózás mellett szinte észrevehetetlen.
2020. márc. 4. 07:55
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
De minket mi értelme győzködni? Nem mi fogunk vagy nem fogunk neked lakást kiadni...
2020. márc. 4. 08:05
 24/43 nemaRendőrség ***** válasza:
85%

Nagyobb szőrt sokkal könnyebb összeszedni mint a kicsiket.

Használtan vettem autót, előző tulajnak volt egy vizslája amit néha vitt vele.

Még mindig találok szőröket...

És még a macska hullajtja a szőrét meg kaparja a kaparófát, ami nekem kb 0ft kár, addig a kutya tönkreteszi a padlót a karmaival a puszta súlya miatt, nyáladzik(beleivódik a bútorba) stb.

Mint ember mondom, nem mint tulaj, hogy kutya kinti állat, nem való épületbe.

2020. márc. 4. 08:20
 25/43 anonim ***** válasza:
73%

A kérdező kommentje:

"Valóban egész nap csak lustálkodik"

"Miért lenne nagyobb kár? Ez csak egy kutya nem egy vadállat."

Az alábbi képeken "jól viselkedő, lustálkodó" kutyák láthatóak:

[link]

2020. márc. 4. 11:47
 26/43 anonim ***** válasza:
83%
2020. márc. 4. 11:50
 27/43 anonim ***** válasza:
21%
Esélyed kb 0%. Keress a kutyónak egy rendes gazdit, ha mindenképp kőltőznőd kell.
2020. márc. 4. 11:57
 28/43 A kérdező kommentje:
Fú, már bánom, hogy kiírtam a kérdést. Keressek rendes gazdi a kutyámnak ha költözöm kell?? Tudom, senkit nem érdekel de találtam újépítésű lakast... kutyabárát tulajjal aki tudja mit jelent egy kutya!
2020. márc. 4. 12:22
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

20: Én csak egyetlen lakásban jártam, ahol kutya lakott, egy picike öleb.

Nos, megette az ajtók csücskét, kb 25x25 cm-es darab hiányzik minden ajtóból. Ez egy védett műemlékház, kazettás, pótolhatatlan ajtókról van szó.

2020. márc. 4. 12:33
 30/43 anonim ***** válasza:
85%

Egy német dognak lakásban lakni kb olyan, mintha téged bezárnának egy nagyobb madár kalitkába...

Egész nap egyedül, és még te szereted az állatokat...

2020. márc. 4. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!