Kaphatok e önkormányzati lakást?
Mindig az adott település lehetőségeitől függ!
Ezt így általánosságban lehetetlen megválaszolni.
Menj fel az illetékes önkormányzat honlapjára, és nézd meg a feltételeket.
2020. jan. 17. 10:58
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ néztem már azt irták hogy a feltétel az hogy az adott település lakojának kell lenni legalább fél éve de gondolom mind a 15 fő az. Meg hogy ne legyen saját tulajdonu lakás. Valoszinuleg a jelentkezoknek nincs azert pályázzák a házat.meg a szociális helyzet gondolom a gyerekek száma nekem egy1 éves van lehet másnak van 3 4 az jobbán rá lesz utalva meg a jövedelem hat nekem ennyi 37000 ugye a párom alkalmi munkái meg sehol nincs feltúntetve mivel van hogy be sincsen jelentve. Hát nem tudom lehet lesz rosszabb körülmények között élö is mint mi
WTF? Mégis hogy képzeled, hogy a semmire gyereket vállaltok és még lakást is kapjatok??? Az eszem megáll a pofátlanságotoktól!
2020. jan. 17. 11:39
4/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy lesz negatívitás. Akkor te most azt mondod öljünk meg egy életet. Azert mert jelenleg nem rendelkezünk saját lakással. Vajon a te szüleidnek mikor te meg születtel már saját lakással rendelkeztek. Lehet nektek sem volt 21 évesen saját. Majd lesz. Küzdünk érte. Te vagy amugy meg a pofátlan. Nem a kérdésre válaszoltál jöttél osztani az észt amiből neked sem sok van. Doglalkozz a saját kis tökéletes életeddel. Mert ezekszerint neked mindened meg van meg rá érsz itt oltogatni.
Az kevés, hogy a feltételeknek megfelelsz. Az mind előrébb kerül a sorban, akinek 2- 3- 4 stb. gyereke van, vagy esetleg még HHH is (pl. bőrszín alapon)
2020. jan. 17. 12:47
6/12 A kérdező kommentje:
Amire pályáztam az 1,5 szoba ami 3 személynek elegendő kiadhatják 5vagy 6 tagú családnak is?
Nem tudom, lehet, hogy tévedek, de a pályázati lakás feltétele a mi kerületünkben az előírt felújítás.
Ebből a pénzből ami nektek hivatalosan igazolható nem hogy felújítani nem tudjátok, de még a rezsi fizetésére sem elegendő.
Megmondom neked őszintén én 37000Ft (2 felnőtt + gyerek) jövedelmet nem mernék közhírré tenni, mert félnék, hogy elveszik a gyerekem.
És ezt most minden rosszindulat nélkül írtam.
2020. jan. 17. 13:56
# 7/
Jogos a megjegyzésed....
2020. jan. 17. 14:34
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor vennék el ha nem tudnánk neki biztositani helyet meg tisztálni stb.a jelenlegi ház amiben lakunk 100 m2 összkomfortos.ha a putriból nem veszik el a koszos 5 6 gyereket akkor a tiszta házból biztos nem fogják és a család tulajdona a ház nem fizetünk érte. Meg van az oka hogy miért akarunk elmenni hidd el. Amit nem részleteznék. A párom dolgozik volt olyan munkája mert heggesztő h heti 150 csak feketén ne hogy azt hidd hogy 37000 ből élünk egy putriba NEM csak sajnos ennyi nincs bejelentve.
Én is gondoltam, hogy nem 37000-ből éltek, de ennyit tudtok bizonyítani és ez esetben csak ez számít.
Az összes többit meg saját érdeketekben nem célszerű hangoztatni, mert ti ugyanúgy megüthetitek a bokátokat, mint az, aki feketén alkalmazza a férjed.
2020. jan. 17. 15:23
Kapcsolódó kérdések: