Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hogyis van ez az albérlet...

P3tő Kriszx kérdése:

Hogyis van ez az albérlet támogatás?

Figyelt kérdés
1,5 óra munkába járás meg 60km-es távolság ilyesmiket olvastam nekem ezek mind megvannak mert borsodba vagyok bejelentve esztergomban dolgozok minimálbért utalnak.. most akkor mi hogyis van kinek jár s kinek nem? Hol érdeklődjek?
2019. nov. 28. 05:14
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a munkáltatónál kell megérdeklődni. Ők intézik és adják, ha jogosult vagy.
2019. nov. 28. 06:41
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Az hogy borsodba vagy bejelentve, az kevés.

Ilyen alapon mindenki átjelenkezne az ország másik felébe és felvennéa támogatást.

2019. nov. 28. 08:08
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Én tavaly még kaptam ilyet béren kívüli juttatásként, de mióta 40%al adózik, azóta nem. Tehát ha pl 30 ezret adna a munkáltató durván 45 ezrébe fáj.
2019. nov. 28. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

A lakhatási támogatás mint olyan már megszűnt.

Ami van még az a munkásszálló,de azt sem biztosít minden cég. Ha esztergomba melózól miért nem mész valamelyik munkaerőközvetítőhöz( PL.: Livita). Náluk van ingyen szállás és elmehetsz valamelyik környékbeli gyárba melózni (nem minimálbérért -hanem nettó 180-200ezerért. Túlórával akár 260-270.) ráadásul ilyen helyeken (legalábbis a livitánál) van hazautazási támogatás és melegétkeztetés is. (Utóbbi nem mindenhol)

Bár már hallani róla híreket ,hogy pár év múlva a munkaerő közvetítők megszűnnek majd államilag. Vagy legalábbis támogatást nem kapnak majd. De addig kibírod. Másrészt meg már egyes cégeknél saját munkásszállók is vannak.(Ha meg neadjisten megszűnik a közvetítő rendszer, vagy lecsökken rá a kereslet,akkor felszabadul csomó lakás. Vagy ha nem is szabadul fel, a környékbeli cégek akiknél az adott lakók dolgoznak,majd feltehetőleg átveszik a bérleti jogokat.)

2019. nov. 28. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!