Mit tennétek ebben a helyzetben? Albérlet vagy lakás?
Szerintem nézzetek ki egy olyan lakást, amit amúgy is megvennétek. Kössetek rá előszerződést, vagy valamit és addig is béreljétek. Ha megoldható, ez lenne a legjobb. Vagy bírjátok ki a szülőknél. Két költözés kisbabával... nem vállalnám be.
Persze kérdés, találtok-e addig valami megfelelőt, kicsit későn kapkodtok.
"ha márciusban összeházasodunk és felvehetjük a babavárót akkor költözzünk saját lakásba"
Egy lakástalálás, vásárlás, átvétel, javítgatás, berendezés nem 2 hónap, hanem minimum fél év, egy év.
Albérlet. A leírás alapján valószínűleg egy percet nem éltetek együtt, már úton a gyerek. Annak ellenére, hogy pl. az én szüleim így már közel 30 éve élnek szeretetben, a legtöbb esetben ez nem a hosszú házasság kezdete, így bele nem ugranék babaváróba, ami válás esetén olyan kamatossá válik gyerektől függetlenül(!) mint a huzat, aztán lehet marakodni, hogy ki vigye a drága személyi kölcsönt.
Szóval két évig albiznék, és esetleg utána szóba kerülhet a közös hitel. Így semmiképpen sem.
Mintha két tini írta volna ki a kérdést...
Amúgy hány évesek vagytok? 18??
Mennyi pénzetek/megtakarításotok van?
(Valamiért azt érzem, hogy te csak szülni akarsz, a többit meg oldja meg a gyerek gyártója.)
Nekem is az böki a csőrömet, amit 8-as is megjegyzett:
valószínűleg egy percet nem éltetek együtt, s már úton van a gyerek. És valószínűleg ennek az egésznek ő lesz a legnagyobb kárvallottja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!