Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Titeket zavarna, ha az albérlő...

Titeket zavarna, ha az albérlőtársatok póló nélkül lenne?

Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Mi ezt úgy oldottuk meg annó, hogy a szobájában mindenki azt csinált, amit akart, a közös helyiségekben viszont felkaptunk egy otthoni rövidnadrágot meg egy pólót. Kényelmesebb úgy egymással beszélgetni, meg forgolódni a konyhában, hogy nem karistoljuk egymást a mellszőrünkkel :) De mittudomén zuhanyzóból kijövet elmentünk egymás mellett egy felkötött törölközőben, azért nem csináltunk ebből tragédiát. Meg ha akart valamit a másik, akkor kinyitottuk az ajtót egymásnak akár póló nélkül is.

Ha szobatársak is vagytok, az szerintem külön megbeszélés kérdése.

2019. aug. 15. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az albérlet tulaja szokott feljárni, mert haverja a bérlő társamnak. Egy kinyúlt trikóban és kis gatyában, strandpapucsban mászkál a lakásban. Megmondom őszintén, nem örülök neki.

Alapvetően nem is az a gond, ha egymás között vagyunk, hanem az, hogy soha senkit nem lehet felvinni vendégként, mert egyszer csak betoppan és ott van. Úgy már kicsit kellemetlen.

2019. aug. 16. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Hát nem tudom...

Nálunk aki "vendégként" érkezik, az összeismerkedett, vagy össze fog a többiekkel is.

Amúgy nem értem miért lett lepontozva.

#10-es voltam.

2019. aug. 16. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!