Titeket zavarna, ha az albérlőtársatok póló nélkül lenne?
Mi ezt úgy oldottuk meg annó, hogy a szobájában mindenki azt csinált, amit akart, a közös helyiségekben viszont felkaptunk egy otthoni rövidnadrágot meg egy pólót. Kényelmesebb úgy egymással beszélgetni, meg forgolódni a konyhában, hogy nem karistoljuk egymást a mellszőrünkkel :) De mittudomén zuhanyzóból kijövet elmentünk egymás mellett egy felkötött törölközőben, azért nem csináltunk ebből tragédiát. Meg ha akart valamit a másik, akkor kinyitottuk az ajtót egymásnak akár póló nélkül is.
Ha szobatársak is vagytok, az szerintem külön megbeszélés kérdése.
Nekem az albérlet tulaja szokott feljárni, mert haverja a bérlő társamnak. Egy kinyúlt trikóban és kis gatyában, strandpapucsban mászkál a lakásban. Megmondom őszintén, nem örülök neki.
Alapvetően nem is az a gond, ha egymás között vagyunk, hanem az, hogy soha senkit nem lehet felvinni vendégként, mert egyszer csak betoppan és ott van. Úgy már kicsit kellemetlen.
Hát nem tudom...
Nálunk aki "vendégként" érkezik, az összeismerkedett, vagy össze fog a többiekkel is.
Amúgy nem értem miért lett lepontozva.
#10-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!