Keresztények akik bűnnek tartjátok a maszturbációt! Ti tényleg kibírjátok esküvőig?
Aki azt mondja, hogy bűn a maszturbálás és csak esküvő után szabad szexelni, az tényleg kibírja?
Nekem ez elég nagy hazugságnak tűnik.
De ha mégis, akkor HOGYAN?
Nem kellenek a lefikázó, megalázó, beszólogatók válaszok.
CSAK az válaszoljon aki vár, vagy várt esküvőig és nem maszturbált. (Vagy csak néha.)
Hogy bírtátok ki?
(Szerintem ez lehetetlen, de mindegy.)
Szia!
#10 vagyok (nő), de igenis vannak olyan pontok a periódusomban, ahol borzasztóan kívánom a kielégülést.
Utálom ezt a hülye sztereotípiát, hogy csak a pasik szeretik a szexet.
Üdv:)
?
Kedves 32%os, te nő vagy? Vagy mégis honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy a nők nem kívánják? 🤦🏻
Én még a 10-es hez annyit fűznék hozzá, hogy ha Isten nem akarná, hogy csináljuk nem úgy teremt minket, hogy magunk is meg tudjuk oldani a dolgot.
Minden dologra van egy sztori, pl Bábel tornya, mikor isten nem akarta, hogy olyan magasra építsék a tornyot (nincs kedvem végig írni) és össze zavarta a nyelveket, hogy az emberek ne értsék egymást.
Isten ami ellen akart az ellen tett és tenni is fog. Teljesen mindegy, hogy valaki hisz e az ilyesmibe vagy sem, akkor azt is lehet mondani, hogy evolúció is úgy alakított minket, hogy meg tudjuk oldani.
Nekem se nagyon rémlenek ilyen bibliai tanok, hogy ne játsz a testeddel vagy bármi hasonló.
Szabadnak lenni nem azt jelenti, hogy majd talán kibirjuk valahogy nagy erőfeszitések és harcok árán.
Akit Jézus megszabadit az valósaggal szabad.
Ha akaratod ellenére állandóan elesel benne akkor nézz szembe vele, hogy nem vagy szabad azon a területen.
"A mai világban kb. őrültnek nézik, aki hiszi, hogy tisztán is lehet élni."
Mitől tiszta? Ha nem csinálod akkor megnemesülsz? Nettó hülyeség.
Am a bibliában a koalák sincsenek benne, szóval nem is léteznek? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!