Nem folyik be elég pénz a tizedből, hogy az ATV-n napi 3 órán át vetítik az Ékszer TV-t?
Csak annyira, hogy a hitgyüli a tulajdonos, a főmufti pedig a hitgyüli vezetőlelkészének, Németh Sanyinak a fia.
Annyi ideig nem néztem, hogy konkrét árajánlatokat tudjak neked mondani. Csak minap pont itthon voltam akkortájt és észrevettem, hogy milyen műsort sugároznak. Gondolom relatíve olcsó olyankor a műsoridő, valamint a potenciális célközönség (idősek) pont ráérnek akkor. Illetve közeli rokon is felhívta rá a figyelmemet.
De neten rákeresve olvashatsz a kamu dolgaikról, rendes hírportálok is már beszámoltak róla korábban.
Luci, te minek szólsz bele mindenbe? Fingod sincs miről van szó, de beleugatsz. Ennyire unatkozol?
Kérdező!
Németh Sándor nem véletlenül vallást alapított, neki a pénz az isten, minél több van, annál jobb. Mindig odanyal, ahonnan több pénz folyik be, most éppen a fidesz a kedvenc pártja ugyebár.
Amúgy tényleg rohadt gusztustalan. Az "Ékszer TV" egyértelműen csalás! Én azon is csodálkozom, hogy egyáltalán még mindig mehet a TV-ben, de az már tényleg "érdekes", hogy pont egy elvileg keresztény "felekezet" érdekeltségébe tartozó cégek többségi tulajdonában lévő csatornán fut.
Szeretném megtudni az igazat és azt, hogy mások mit gondolnak? Mert keresztény testvéreimtől már megszoktam, hogy szeretnek mocskolódni, hazudni, megalázni másokat stb...
Tényleg nem tudom, hogy mi az igazság. Ezért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!