Hova forduljak katolikusként hittel kapcsolatos kérdéseimmel, kételyeimmel?
Én megértelek! Vélem is hasonló dolgok történtek! De tedd magad vizsga alá!
TEDD FEL MAGADNAK A KÉRDÉST!
VALÓBAN AKAROM TUDNI A VÁLASZT A KÉRDÉSEIMRE??? MERT MI VAN, HA NEM A KERESZTÉNYSÉGBŐL FOGOM MEGTALÁLNI RÁ A VÁLASZT??? KÉPES LESZEK ELFOGADNI??? VAGY AKKOR MÁR NEM KELL???
Nekem is voltak kérdéseim! Tudni akartam mi az igazság az Istennel, és a világgal kapcsolatban!
De eldöntöttem, hogy ha megtalálom az igazságot nem fogok visszahátrálni, és akár honnan eljön az hozzám elfogadom!
Így ismerkedtem meg az Iszlámmal! Mindent megkérdeztem, gátlástalanúl! Mindenre megkaptam a választ! Nem csak választ de a tudást! A tudást, ami megnyugtatott. Tudtam, hogy igaz! Ez nagyon furcsa volt! Pont az Iszlám? De miért? Kit érdekel az Iszlám? Ekkor eszembe jutott a feltétel, amihez a keresésem kötöttem! "ha megtalálom az igazságot nem fogok visszahátrálni, és akár honnan eljön az hozzám elfogadom"
Így vagyok 11 éve muszlim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!