Ha valami jó akkor "hála istennek" ha valami rossz akkor azt nem kell istenre terelni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 02:17
11/15 anonim válasza:
Ateista vagyok, de gyakran használom az "isten b@ssza meg" és hasonló kifejezéseket. Szimplán berögződés, és a kultúra, társadalom hatása. Az általad - kérdésben - leírtat viszont sosem használom.
12/15 anonim válasza:
Ti sem csináljátok ám másképp: ha valami jó,akkor nincs Isten,fel vagytok háborodva,ha neki van tulajdonítva,mert az embernek szabad akarata van,az ember nagyon király és ezt ő egyedül intézte így. Ha viszont megölnek valakit,azonnal van Isten,az ember semmiben sem hibás,merthát ő csak szereplője egy forgatókönyvnek,amit Isten írt. Szóval miben is vagytok különbek?
13/15 A kérdező kommentje:
# 12
Én biztos nem :D
2018. máj. 3. 09:35
14/15 anonim válasza:
Erről eszembe jutott anno egy beszólás, ami kicsúszott a számon:
"Hála istennek, hogy nem kell hittant tanulni meg misékre járni!"
15/15 anonim válasza:
Egyik nem szeretett kollégám eltörte a kezét. Én azt mondtam hála Istennek, de szerintem ő nem.
Tehát kétoldalú a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!