ILyen az Iszlám?
https://www.youtube.com/watch?v=3Kz_G6CPhGI
https://www.youtube.com/watch?v=MSXKh9mTxmM
Egyetértek az elsővel.
Annyival még kiegészíteném, hogy az iszlámellenes oldlak 99%-a mögött cionista zsidók vagy hitgyülisek állnak.
A dzsihádfigyelőt is egy Zsélyi Benjámin nevű zsidó szerkeszti:
Nem beszélve arról, hogy a többi iszlámgyűlölő oldalt mint az atv, hetek, vigyázó.blog stb. pedig a Hit Gyülekezete csatornái.
Ha megnézed a dzsihádfigyelőt, akkor azt látod, hogy azok az emberek, akiknek a szövegeit lefordítják, szinte mind cionisták vagy zsidók, mint pl Pamela Geller, Dennis Prager, Nina Rosewald, Robert Spencer stb. hosszú a lista, mind mind cionisták vagy zsidók (de általában mindkettő).
És még külön poén az egészben, hogy ezeket a szélsőséges vahabita szervezeteket a cionista zsidók fegyverezték fel. Maga a vahabita Szaúd-Arábiát is az USA fegyverzi állandóan.
Mindenesetre édekes belegondolni, hogy ugyanaz a csoport fegyverzi fel a szélsőséges muszlimokat, akik európában meg a keresztényeket uszítják az iszlám ellen. Elgondolkodtató...
Természetesen. Ki kell nyitni a Koránt, elolvasni Mohamed életét, és láthatjuk, hogy sajnos ez a valóság.
#1, a dzsihádfigyelő, lehet, hogy iszlámellenes, de csak külföldi tartalmakat vesz át, ezek az érvek pedig elég megalapozottak.
Mért nem válaszoltál a kérdésre? Mért nem hoztál ellenérveket? Mért csak a dzsihádfigyelőt szapulod, ahelyett, hogy megpróbálnád bebizonyítani, hogy nem úgy van, ahogy ezekben a videókban elhangzott?
A válaszodra olvasd el az én kommentem (2.)
#4, Szia, elolvastam. És mast sem látok itt, csak a zsidózást. Zsidók igy, zsidók, úgy, gonosz zsidók...
De nem próbáltad megcáfolni a videókban elhangzottakat, hanem hárítottál, és a zsidókra kezdtél köpködni.
Talán az erre fordított energiát igazán fordíthatnád arra, hog megcáfold a videókban elhangzottakat. És ezekben a videókban nem európaiak és zsidók szerepelnek, hanem muszlimok. :)
Akkor úgy tűnik nem jött le a lényeg.
A videóban olyan „muszlimok” vannak, akik gyűlöletet hirdetnek és erőszakra buzdítanak. Ilyen az iszlám történelme alatt sosem volt jellemző, csak az elmúlt száz évben. Vagyis azóta amióta a nyugati gyarmatosítók odaadták Mekkát a vahabita gyilkológép szaúdi monarchiának. Jelenleg is nagyba folyik az amerikaiak által Szaúd-Arábia felfegyverzése.
Ezt azárt mondom, mert az ilyen szélsőséges imámok is mind a vahabizmust képviselik és nagyon erős szaúdi hátszelet kapnak.
Vagyis azt akarom mondani, hogy ugyanazok akik gyűlölködnek a muszlimok ellen (cionisták, neokonok) a Föld másik részén meg felfegyverzik a szélsőséges muszlimokat.
De józan keresztény ésszel is elég csak megnézni a dolgokat: Azokat a szekuláris országokat, amikben a keresztények vígan éltek az amerikai cionisták lebombázzák (lásd Szíria) míg azokat az országokat, ahol a keresztényslg be van tiltiva azokat viszont milliárdokkal támogatják (Szaúd-Arábia). Innen kezdve meg fölösleges az iszlámot hibáztatni azért ami az amerikai külpolitika eredménye, és fölösleges cionista uszító videókat is feltölteni.
"Szia, elolvastam. És mast sem látok itt, csak a zsidózást. Zsidók igy, zsidók, úgy, gonosz zsidók.."
Benned is egy cionista zsidót tisztelhetünk azt hiszem. Az előttem szólók szépen leírták mi a helyzet. Nem kell hozzá sok és hogy belásd, a vidóban szereplő illetőnek annyi köze van az iszlámhoz mint Hitlernek a kersezténységhez. Ha másfél milliárd muszlim így gondolná, biztosan tudnál róla.
Az első válaszoló elég jól megindokolta, mi a baj, de mivel konkrétumokat szeretnétek, tessék, itt a videó első állítása:
Az unásig ismert 8:12-t hozza példának, hogy a hitetleneket meg kell ölni. Itt szimplán arról van szó, hogy a muszlimokra támadóktól nem kell félni, harcoljanak Mohamedék ellenük bátran.
Megcáfoltam az első állítást, innentől kezdve szerintem felesleges időt pazarolni a Dzsihádfigyelő további hazugságaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!