Algás "Szűzmárja"? Ez most komoly?
Mitől támadás?
Mert láthatóan gúny tárgyává próbálja tenni a cikk, nem is titkolja, idézek is belőle:
"sosem tudhatjuk biztosan, aznap milyen tárgyon fogjuk megpillantani Szűz Mária arcképét. Lehet az a pirítósunk, egy pizzás serpenyő, a mandzsettánk gyűrődése, egy retek, de valójában bármi"
"Én már nagyon sokszor tapasztaltam ilyet, a reggeli Nutellámban például, szóval ez engem már meg sem lep"
Árad ezekből a mondatokból a merő gúny.
Persze, hogy nevetséges.
Erre világítottam rá, hogy a cikk nem más, mint merő gúnyolódás az Egyházon, hogy a hívőket megpróbálják hülyéknek beállítani.
Igen,algás...véletlenül pont ott jelent meg,ahová a víz folyik.Nahát,mik vannak...És véletlenül nem lehet kivenni belőle a tiszta emberi arcot.De hasonló módon a Loch-ness-i szörny fotója is sajnos homályosra sikerült,hogy ne lehessen kivenni egy öntött fém figurát,amit egy kis makett hajóra tűztek fel,és rátették a vízre,úgy,hogy a hajó ballasztot adjon neki,de a víz alatt legyen,hát ki érti ezt?
Nem tudom,hogy egyházat lejárató fotó akar-e lenni,lehet,hogy az.Mindenesetre sok ember hisz az ilyesmiben.Engem megmosolyogtat,de ha ők ettől boldogok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!