Te így is szeretnéd istened és ekkor járnál istentiszteletre?
#10 "Isten mindenbe bele tud avatkozni."
Ehhez képest egyetlen dokumentált eset sincsen, ami azt bizonyítaná, hogy valaha is beleavatkozott volna bármibe. És dokumentált eset alatt nem azt értem, hogy Benedek Elektől, vagy más mesekönyvből idézgettek.
Nem tudsz mutatni egy csodát, amire kizárólag csak isten lehet a magyarázat.
Én,az Újszövetség által bemutatott Istent szeretem.
Rendszeresen járok istentiszteletre.
Konyakgőzös fantáziák istenkéire nem vagyok kíváncsi,de nem zavarnak azok sem.
# 13
A te istened is egy fantázia ahogy az eddigi több ezer amit igaznak mondtak a történelem során...
Látom nem esett le az hogy a vallások mennyire egybeesnek az emberi ösztönös vágyakkal...
14.Hsz!
Konyakgőzös fantáziák istentelenjeire nem vagyok kíváncsi,de nem zavarnak azok sem.
>>Konyakgőzös fantáziák istenkéire nem vagyok kíváncsi,de nem zavarnak azok sem.<<
Na de pont hogy a hívők legitimálják az összes többi fantáziavilágot! Aki az egyik mesét elhiszi, annak nincs erkölcsi jogalapja arra, hogy a másik hívő másik mesevilágát megkérdőjelezze! Ezt csak az teheti meg, aki egyikben sem hisz.
És ahhoz az undorító erőszakhoz,amit a radikális, fundamentalista hívők csinálnak, minden egyes vallásos ember kivétel nélkül asszisztál és felhatalmazást ad rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!