Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A konteósoknak ill. vallási...

A konteósoknak ill. vallási fanatikus embereknek miért troll mindenki, aki próbálja cáfolni őket?

Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 11:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

Szó sincs róla, csak válasz a 16. válaszoló kérdésére, alátámasztással. Ha gondolod a kérdést is bemásolhatom, hogy lásd, mekkora nagy keresztény is a "testvéred".

A stílusod alapján pedig te is jó úton jársz afelé hogy olyanná válj mint ő. Nem ártana változtatnod a stílusodon, méghozzá nem is kicsit, ha szeretnéd hogy bárki is kereszténynek nézzen, mert jelenleg legfeljebb névleg vagy az, a viselkedésedben semmit nem látni amit Krisztus tanított. Az ellenkezőjét viszont annál inkább.

2017. júl. 19. 16:01
 22/26 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Mindegy, hogy valaki konteós, vallási fanatista, szélsőjobboldali vagy kommunista, mert ezek csak álarcok, amellyel a kollektív egoizmust próbálják becézni. A háttérben a "nekünk igazunk van, nektek nincs" áll.

2017. júl. 20. 06:29
 23/26 changename ***** válasza:
0%

"másik alatt meg a minap a keresztényeket aljas gyilkosozta."

Nem a mindennapi keresztényeket hanem a katolikus történelemböl idéztem egy picit.

78- hányprofillal szavazol magadra?

2017. júl. 20. 23:32
 24/26 követ62 ***** válasza:
53%

Megkérdezhetem mi a küldetésed lényege a hívőkkel szemben? Miért kéne elfogadnunk a cáfolaokat, ha megvagyunk győződve "fanatikusan" a hitünk igazáról?!

Ha RENGETEG tapasztalata van egy igazán hívőnek Isennel, akkor miért kéne megtagadni?

Tudom, hogy vannak hívők akik erőszakkal akarják másokra erőltetni a hitet, de azt tudom, hogy én nem, mert nem értek vele egyet. És sokan vannak akik hasonlóan gondolkodnak.

Igyekszem mások javára, szolgálatára élni amiért is szeretnek a környezetembe élő emberek. Nem kapok és nem is várok viszonzást. Egyszerűen örömet okoz, ha én örömet okozhatok.

MIÉRT BAJ EZ?

Én TUDOM, hogy amikor el jön Jézus akkor igazolja a benne hívőket. Addig pedig türelmet gyakorlunk.

2017. júl. 20. 23:55
 25/26 anonim ***** válasza:

"Nem a mindennapi keresztényeket hanem a katolikus történelemböl idéztem egy picit."

Ehhez képest az idézett szöveged azzal indított hogy a kereszténység nevében hány embert gyilkoltak, nem pedig a katolicizmus nevében.

2017. júl. 21. 00:01
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

"Miért kéne elfogadnunk a cáfolaokat, ha megvagyunk győződve "fanatikusan" a hitünk igazáról?!"

Azért azt tegyük hozzá,sok fanatikus tudja,hogy bizonyos cáfolatok hallatán elönti a méreg,mert érzi,hogy igazat kellene adnia a másiknak,vagy pl.azt mondania "Lehet,hogy neked van igazad" vagy "nem tudom rá a választ,a Bibliában sincs benne" de ilyenkor az egoizmusát az állerkölcs(Isten nevében jól teszem,hogy makacs vagyok) mögé bujtatva inkább hazudik,sumákol és ezt még saját magának is megideologizálja,holott belül tudja,nem egyenes dolog,amit tesz.Egyik jó példa erre az,amikor valaki olyat ír,ami ellenkezik a véleményükkel,de egyetlen értelmes észérvet sem tudnak rá írni,ezért kis óvodás hozzáállást követve dühükben lepontozzák nullára,mert nem tudnak vele mit kezdeni.

Ha nem inged ne vedd magadra,ezt csak azért írtam,hogy ne menjünk el mellette.

2017. júl. 22. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!