Mit keres az egyház a hálószobában?
(Jakab 2:19) 19 Ugye hiszed, hogy e g y Isten van? Jól teszed. Csakhogy a démonok is hiszik, és reszketnek.
ha csak hiszünk valamiben, az még nem hit. ’Az ördögök is hisznek’, mégis „rettegnek”, mert pusztulás vár rájuk.
"Szerintem egyfajta irigység is van a papokban, hogy ha már ők nem részesülnek az élet ezen örömeiben, akkor az átlagember is éljen minimum szigorú szabályok között."
Az még hagyján, de ezeket a törvényeket a +80 éves magas rangú egyházi személyek hozzák, akik már nem csak hogy nem birtokolják, de nem is kívánják a testi gyönyöröket.
"Hidd el, egy hívőnek egyáltalán nem olyan nagy teher azt betartani, hogy nem vegyen részt gruppenszexben vagy ne keféljen azonos neművel"
Egy heteroszexuális embernek persze hogy nem nehéz betartania, hogy ne keféljen azonos neművel, hiszen az ellenkező nemhez vonzódik. :)
Még annyit fűznék hozzá, hogy egy átlagházaspár számára igenis nehéz lehet betartani azokat a már-már mesébe illő szabályokat, amiket a Tanítóhivatal kér tőlük. Ilyen pl. az, hogy ne használjanak gumit, meg semmilyen fogamzásgátlást.
Nehogy azt mondd már nekem, hogy ha mondjuk egy 3 gyerekes házaspár már nem szeretne több gyermeket (mivel ésszerűen megtervezték az életüket, s tudják, több gyereket nem tudnának felnevelni), akkor nem is használják a fogamzásgátlást, hanem majd számolgatják a naptárban hogy mikor szexelhetnek? Ezt te sem gondolhatod komolyan. :) Fekszenek egy ágyban este, egymásra gerjednek, de nem fognak szexelni, mert épp termékeny nap van, gumit pedig nem húzhatnak ugye... ezeket az elképesztő dolgokat akik betartják, ott más bajok lehetnek...
Kedves Kérdező.
Én nem ítélkezem, nem az Én hatásköröm.
A Bibliából idéztem Ami azt jelenti, hogy Istennek ez a néző pontja a témáról.
Hogy ez téged nem érdekel, az a Te dolgod, mit kezdesz az információval.
Isten szava, és a tetteid azok amik elítélnek, nem Én.
A Bibliában sehol sincs szó a maszturbációról, orális és anális szexről, a hagyományos erkölcstan szerint ezek mégis halálos bűnök.
Csoportos szexről sincs szó.
"hagyományos erkölcstan és Isten erkölcsi elvei között óriási különbség van.
Egyébként, írtam, hogy ketten lesznek egy test, vagy is nem csoportosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!