Az emberek miért hordanak rózsafüzért a nyakukban? Úgy tudom, hogy az nem nyaklánc, nem is szabad felvenni.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 18:49
21/21 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, én még nem is látam olyan rózsafüzért, amit nyakban lehetne hordani. Nekünk is van több is, mert vallásos családban élek (bár én személy szerint nem szeretem használni, inkább a személyesebb imádságokat kedvelem és kicsit abszurdnak tartom, hogy az ember egymás után egy csomószor eldarálja Istennel való beszélgetés gyanánt ugyanazt az imádságot, és közben számolgatja, hogy hányadiknál tart), de nekünk mindegyiknek olyan rövid a lánca, hogy nem tudja az ember a nyakába venni, legfeljebb egy kisbaba feje férne át rajta, vagy még az sem. Egyébként aki tudja, melyik szem mit jelent rajta és hogyan kell használni, az azt is tudja, hogy miért hasonlít nyaklánchoz az alakja. Egyszerűen ez a forma a leglogikusabb és legkényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!