Mit csinál (t) Isten az elmúlt kb.2000 évben?
Figyelt kérdés
Addig folyamatosan megjelenik, beavatkozik, kapcsolatba lép emberekkel. Majd semmi. Hol van, mit csinál most?2016. aug. 22. 18:43
1/18 anonim válasza:
Semmit. Mert nem létezik. Régen csak azért "csinált" dolgokat, hogy lehessen abba a könyvbe írni valamit. Az egészet emberek találták ki..
2/18 anonim válasza:
elment skandináv lottót játszani...
3/18 anonim válasza:
Az ígéretéhez mérten a Fia mint a gyülekezet feje, ép a begyűjtő munkát támogatja szerte a Földön, minden nemzetből, akik majd a királyságának a leendő alatt valói lesznek
4/18 anonim válasza:
Ugyanazt, amit előtte is: semmit. És nem a lustaságából kifolyólag... :)
5/18 anonim válasza:
Isten számára nem létezik az a fogalom, hogy idő. Isten VAN, de nem érzékeli az idő múlását, a mi időnkön kívül helyezkedik el. Szóval egy igazi ateista ilyen indokot nem hoz fel Isten ellen, hogy az utóbbi 2000 évben semmit nem csinált. Ha Isten létezik, akkor tér és idő felett kell állnia, ez elég logikus.
6/18 A kérdező kommentje:
Pedig kéne érzékelnie az idő múlását, hiszen mindenre képes. Pont erre ne lenne?
2016. aug. 22. 22:54
7/18 anonim válasza:
Biztos elütötte valahogy az időt. Pl. ilyesmikkel:
8/18 anonim válasza:
A hetedik napon el ment szabira, megpihent. Valaki mondta, hogy azóta se tudni, hogy visszajött volna. :) Szerintem megteremtett minket, lerakott ide minket játszani, és itt hagyott minket, és most csak figyeli, mit hozunk ki ebből az egészből.
9/18 anonim válasza:
A világegyetem tágítása,fenntartása,közte személyes lelkigondozása,stb. Túl hosszú a sor.
10/18 anonim válasza:
*Ja meg lehet,hogy még teremtett pár lényt, meg pár másik bolygót. De mondjuk az angyalkák azt mondták talán, hogy már minden formát meggyúrtak, szóval nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!