Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért hiszik azt a kereszténye...

Miért hiszik azt a keresztények, hogy az Antikrisztus majd gyilkolni fogja őket?

Figyelt kérdés

Szerintem sokkal célravezetőbb, ha megtöri őket, hogy térjenek át az ő hitére.

Az Antikrisztus jól tudja, hogy ha mártírt csinál a keresztényekből, akkor azok a mennybe mennek és ezzel végül is ő csak veszít. Ez pedig nem érdeke. Sokkal jobb neki, ha a keresztények átállnak az ő oldalára.

2016. júl. 10. 23:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az Antikrisztusnak lenne megfelelő támogatottsága.

A börtönökbe ülő pedofilok,gyilkosok valószínű a sötét oldalt támogatnák.

Könnyen meglehetne törni a hívőket ha a szeme láttára dobnák a családját a fent említett személyek kezei alá.

A sátánnak van akkora hatalma,mint Istennek.

2016. júl. 12. 23:25
 12/12 anonim ***** válasza:
A Biblia szerint az Antikrisztus Krisztus sátáni ellenpárja, aki eleve gyűlöli Krisztust. Mivel a megtért keresztényekben is Krisztus él, őket is gyűlölni fogja (Pál azt mondja: "Nem élek többé én, hanem él bennem a Krisztus"). Aki megtért, és kitöltetett rá a Szentlélek, az az Antikrisztus természetes ellenségévé válik.
2016. júl. 25. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!