Miért hiszik azt a keresztények, hogy az Antikrisztus majd gyilkolni fogja őket?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal célravezetőbb, ha megtöri őket, hogy térjenek át az ő hitére.
Az Antikrisztus jól tudja, hogy ha mártírt csinál a keresztényekből, akkor azok a mennybe mennek és ezzel végül is ő csak veszít. Ez pedig nem érdeke. Sokkal jobb neki, ha a keresztények átállnak az ő oldalára.
2016. júl. 10. 23:15
11/12 anonim válasza:
Szerintem az Antikrisztusnak lenne megfelelő támogatottsága.
A börtönökbe ülő pedofilok,gyilkosok valószínű a sötét oldalt támogatnák.
Könnyen meglehetne törni a hívőket ha a szeme láttára dobnák a családját a fent említett személyek kezei alá.
A sátánnak van akkora hatalma,mint Istennek.
12/12 anonim válasza:
A Biblia szerint az Antikrisztus Krisztus sátáni ellenpárja, aki eleve gyűlöli Krisztust. Mivel a megtért keresztényekben is Krisztus él, őket is gyűlölni fogja (Pál azt mondja: "Nem élek többé én, hanem él bennem a Krisztus"). Aki megtért, és kitöltetett rá a Szentlélek, az az Antikrisztus természetes ellenségévé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!