Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha jehova tanúi elvárják,...

Ha jehova tanúi elvárják, hogy a Bibliában le legyen írva a Szentháromság szó, akkor ők miért nem hajlandóak megmutatni, hogy hol van leírva a Bibliában Jézus 1914-es láthatatlan visszajövetele, amit tanítanak?

Figyelt kérdés
Tehát az ő tanaik, ha nincs leírva, attól még igaz, de ha másé nincs benne név szerint, akkor hamis? Ezt hívják kettős mércének.
2016. máj. 26. 13:35
1 2
 11/13 Tantételbeli ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

"Ha jehova tanúi elvárják, hogy a Bibliában le legyen írva a Szentháromság szó..."

Nincs ilyen igényünk,köszi :) Ám az ún. (még véletlenül sem szent) háromság-tant nem azért nem fogadjuk el, mert ez a szó (sem hasonló) nincs a Szentírásban, hanem azért, mert nem igazat mond Istenről és Jézusról.

"Akkor ők miért nem hajlandóak megmutatni, hogy hol van leírva a Bibliában Jézus 1914-es láthatatlan visszajövetele, amit tanítanak?"

Dehiszen megmutattuk, kedves barátom, hiszen mást sem teszünk, mint megmutatjuk...

Ám Krisztus "jelenléte" ('paruszia') 1914 óta, nem azonos az eljövetelével, amit ti annak hívtok (amiben mi is hiszünk persze), az még előttünk áll, érted?

Arra mondta Jézus, hogy arról az égvilágon senki se tud, csak az Atyja, az Atyám, az Isten!

2016. máj. 27. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ám Krisztus "jelenléte" ('paruszia') 1914 óta, nem azonos az eljövetelével, amit ti annak hívtok (amiben mi is hiszünk persze), az még előttünk áll, érted? "

Őőőőőő, ez nem igazán 1914-re tehető, mert ez a jelenlét két évezrede jelen van, tehát 1914-ben ilyen fajta jelenlét kezdete nem történt meg, mert már megvolt:

Mt 28,20

Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, a mit én parancsoltam néktek: és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen!

2016. máj. 27. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:

jézus eljött 1914 ben ki is tört az első világháború és milliók haltak meg

találós kérdés: mikor jött el másodszor? csak nem 1939 ben?

az a baj a vallásaitokkal hogy mind mese de mohamed meg is mondta sok a hamis próféta

allah akbar

2016. máj. 31. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!