Bizonyítható tény hogy Jézus szexuális kapcsolatot létesített a tanítványaival a 12 apostollal, állítólag már az őskeresztények is tudták, ezt tudván az egyház miért ítéli el a meleg kapcsolatokat?
A Natgeon volt egy műsor amiben újonnan feltárt dokumentumok tartalmát osztották meg a nézőközönséggel . Ezek a feljegyzések az őskeresztényektől származnak és a feljegyzések közül az egyik magától Szent Péter apostoltól ! Szent Péter ezt mondta :
" Tanítványaimnak átadtam a Szentlelket úgy ahogy egykor adta át nékünk tizenketőnknek z úr , egy a Jeruzsálemi meletti barlangban mezítlenül ölelkezve és férfiak közötti szerelem édes mámorában"
Nem bizonyítható.
A NatGeot azért ne vedd készpénznek.
"Bizonyítható tény hogy Jézus szexuális kapcsolatot létesített a tanítványaival"
Ez hatalmas baromság. És természetesen nem is fogod tudni semmi hitelessel alátámasztani. Az idézetre rákeresve ezt adta ki:
"Your search - Tanítványaimnak átadtam a Szentlelket úgy ahogy egykor adta át nékünk tizenketőnknek - did not match any documents."
Szóval nem hazudozz össze-vissza!
Nincs ilyen dokumentum. Olyan dokumentum van ebből a korból (Szent Pál levelei) amelyikek egyértelműen elítélik a homoszexuális kapcsolatot.
Ezek szerint a nemzetközi meleglobbi megkaparintotta már a NatGeo-t is. Ebben nincs meglepő, csak idő kérdése volt.
Csak azt nem értem, hogy mi a tökömnek nincsenek egymással elfoglalva, miért kell állandóan a kereszténységet csesztetniük.
Valami nagyon hibádzik náluk, ha csak úgy tudják jól érezni magukat, ha másokat csesztetnek, és erre még rakat sok pénzt is képesek áldozni.
A "tudományba" nem csak az ezotériát, hanem a baromságot is próbálják becsepegtetni.
Sajnos az információ silány tömegtermék lett. Ráadásul rengeteg a hoax.
sajnos manapság a "tudományos" csatornák is csak a nézettségre mennek, én a NatGeo-bol akkor ábrándultam ki mikor leadtak egy rakás műsört arról hogy "az k*** élet hogy itt ufól szálltak le, de a kormány titkolja!" had érezze a proli ,hogy mist milyen okos lett, ez 2010-ben volt, de olyan ufo jelenségeket hoztak mint alátámasztást amit a 90-es évek elején már megcáfoltak, a "szakértők" meg olyan emberek voltak akiknek semmiféle szakértelme nem volt, csak kitálta hogy ő most az ufoszakértő, és ő aztán megmondhatja, hogy így a búzát semmi nem töri el :D láttam egyszer egy másik műsort ahol pont ezt za ürgét leplezétk le, és mutatták ,hogy de igen ha odamész és kézzel eltöröd a szalmaszálat, az is pont ilyen...
és ez ment le, ezekkel a "szakértőkkel" és "bizonyítékokkal" a NatGeo-n! Nem úgy, hogy "ez a férfi azt állítja hogy..." hanem mintha egy komoly tudományos műsor lenne
a "Jézust ba**tam" meg valljuk be sok proli figyelmét felkeltő cím lehet, ami hozza a nézettséget
szerintem megírom én is a saját "titkos evangéliumomat" és akkor 2050-ben már jöhet is a "dokumentumfilm" hogy "az egyház az ókortol fogva titkolta, hogy Jézus egy gyíkember-ufo hibrid! Ugye mennyi mindent megmagyaráz?"
én nem vagyok am elegházasság ellen ,de ez akkor is egy akkora baromság ,hogy hangosan na olvasd fel mert rádszakad a ház
Nagyon merész emberek vannak manapság.
De már ezen nem lehet meglepődni, hiszen maga a Szent írás is azt írja hogy az emberek egyre messzebb mennek a gonoszságban
Sajnálom ezeket az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!