Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Kérdés keresztényekhez:ha meg...

Kérdés keresztényekhez:ha meg akartok téríteni vkit és az normális hangnemben, érthetően elmondja nektek, hogy őt nem érdekli a keresztény vallás akkor miért nem vesztek erről tudomást és miért próbáljátok továbbra is megtéríteni?

Figyelt kérdés
nem minden keresztény térít,és nem mindegyik viselkedik igy amelyik térit.aki viszont igy viselkedik az elmagyarázná,hogy miért?
2010. márc. 29. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
gratulálok. vajon Isten mit szól ehhez? meg ahhoz, hogy ne hazudj?
2010. márc. 30. 15:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! ugy érzem mindegyik hasznos volt a maga nemében.
2010. márc. 30. 16:40
 13/16 A kérdező kommentje:
egy-két hozzáfűzés: engem keresztényként neveltek kb.9 éves koromtól(templomba járás vasárnap,hittanóra 6 éven keresztül...)a nyitottsággal kapcsolatban:nekem pont az volt a bajom,hogy túl sok mindent elhittem másoknak.értem amit ír vki,"keresztény elvárás"minél több embert megtériteni.amit nem értek:a másik ember szabad akaratát miért nem lehet figyelembe venni? "a szeretet türelmes,a szeretet jóságos,NEM TAPINTATLAN,..." nos....érdekes ugye? és tűzzel-vassal téríteni is nagyon szeretetteljes hozzáállásnak tünik nekem.....
2010. márc. 30. 17:10
 14/16 A kérdező kommentje:
a 22:12-es válaszon nagyon jót mulattam:) én azt szoktam csinálni,ha az illetőt nem lehet levakarni,hogy megjátszom a butát mintha nem érteném,mit szeretne mondani.meg értelmetlen kérdéseket teszek,fel vagy olyat amire tudom,hogy ugyse tud válaszolni.ettől elmegy a kedvük.:) -Köszönet minden kereszténynek,bármely más vallású embernek,és mindenkinek aki tapintatos másokkal szemben, és nem erőszakolja rá a saját vallását,életfelfogását,filozófiáját másokra!
2010. márc. 30. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Ki az, aki ráerőszakolja?!!!!!!

Van ilyen?

Te beszéltél már olyan emberrel, aki azt mondta, hogy akaratom ellenére lettem olyan vallású, amilyen?

Hogy akaratom ellenére kereszteltek meg?!!!!!!!!!

Beszéltél már ilyennel?

Én igen, és biztos vagyok benne, hogy te is!

Minden olyan vallás hívei ilyen emberek, akiket csecsemőként kereszteltek meg.

Ugye vannak pár száz millióan?

2010. ápr. 2. 09:42
 16/16 A kérdező kommentje:
utolsónak:bocsi nekem nem igazán egyértelmű amit irsz.mit akarsz ezzel mondani pontosan?
2010. ápr. 3. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!