Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért teremtette Isten az...

Ozmium42 kérdése:

Miért teremtette Isten az ozmiumot?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 19:05
1 2
 1/14 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

A téves önazonosítás a tudatosság játéka.

2015. aug. 2. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Az még a kisebbik gond, de a sör miért bűnös élvezet szerinte? :/ (kiskapu a mennyországba? ;) )
2015. aug. 2. 20:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Talán egy szupernovára gondoltál,nem pedig egy láthatatlan lényre?:)
2015. aug. 2. 20:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
keresztények és zsidók szerint nem tartja Isten bűnnek a sört, még be is lehet rúgni néha. Én pl tegnap szülinapon ittam is 6 különféle sörkülönlegességet, nagyon frankó volt :)
2015. aug. 2. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
De az alkoholizálást tudtommal már tiltja ;)
2015. aug. 2. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Eredetileg noniuszt akart, de valahogy rosszul számolt és ozmium lett belőle.
2015. aug. 2. 21:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Legnagyobb mennyiségben nagyon kemény ötvözetek gyártásához használják. Az ozmiridiumot töltőtoll hegyekhez használják. Vegyületeit katalizátornak alkalmazzák. Az ozmium-tetroxid szövettani metszetek festésére használatos. A ruténium-molibdén ötvözetek 10,6 K hőmérsékleten szupravezetők.

Nyers platina feldolgozása közben a királyvízben oldhatatlan maradékból fedezte fel Tennant angol vegyész 1803-ban.

2015. aug. 2. 21:48
 8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem Isten szempontjából teljesen közömbös, hogy az ember töltőtoll-hegyet csinál belőle. Lehet azt másból is, sőt, töltőtoll nélkül is lehet írni.
2015. aug. 2. 22:01
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

sörpocak:

az alkoholizálás alatt mit értesz? ha azt h lehet sörözni és néha berúgni is akár, azt szabad, ha a konkrét klinikai alkoholizmust, hát szerintem nem olyan megveszekedett dolog az alkoholizmust vagy bármilyen kábítószerfüggőséget rosz dolognak tartani

2015. aug. 2. 22:07
 10/14 anonim ***** válasza:

# 10

Sörözni lehet, de mértékkel, mert berúgni nem lehet.

A hangulatjavítás még simán belefér, de bármiféle tudatmódosítás ellenjavallott a keresztény tanítás szerint.

2015. aug. 2. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!