Ha a vallásosok nem hisznek az evolúcióban, és biztosak abban, hogy Isten teremtette a világot, mivel magyarázzák a dinoszauruszokat?
A teremtésben semmilyen régen élt lény nem szerepelt, csak az, ami akkor is létezett, amikor ezt kitalálták.
Akkor nem voltak dínók?
Ahogy meg nyilatkozol valamiről, amiről fogalmad sincs, na ez a mentalitás is megérne egy misét. De hát én nem vagyok felelős a te emberi minőségedért, aki meg az lett volna az úgy látszik nem ért rá azokban az években.
De a lényeg az, hogy ez megint csak egy hitvita. Te hiszel 1 orvosnak -aki a legkevesebb, hogy ellenérdekelt- Aki semmit sem bizonyít, csak böfögi a rá kirótt szerepnek megfelelő mondanivalót. Én meg inkább hiszek az anyának, akinek a gyereke a tét, és nem a gyógyszer maffia lobbi érdekeit képviseli.
És hiszek a saját tapasztalataimnak, ami eddig tucat szám erősíti az itt elhangzottakat. Mert önmagában 1 eset persze semmit nem bizonyít.
Tehát te csak higgy nyugodtan a biorobot mivoltodban ha nem akarsz Ember lenni. Azért ha lesz ember akit szeretni fogsz és mondjuk az ő vagy a saját életed lesz a tét kíváncsi lennék adnál-e esélyt, mint az az anya tette a filmben pl.
Mellesleg ha az orvostudomány nem lenne totális tévúton -és nem mellesleg érdekelt hogy jó sok beteg legyen- akkor semmiféle alternatív kezelés folytatói -beleértve a ténylegesen kuruzslókat is- labdába sem rúghatnának.
Márpedig nem ez a helyzet.
Tehát hihetsz te vagy én akármit, az élet a valóság, pedig megméri a dolgokat, módszereket, orvostudományt, kuruzslókat.
Miért hinnének az evolúcióban, ha hihetnek Istenben is?
A régen élt lényekkel semmi gond, a Biblia nem sorolja fel az összes élőlényt. Tehát a dinók egyáltalán nem zavarják a hívőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!