Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha a vallásosok nem hisznek...

Ha a vallásosok nem hisznek az evolúcióban, és biztosak abban, hogy Isten teremtette a világot, mivel magyarázzák a dinoszauruszokat?

Figyelt kérdés

A teremtésben semmilyen régen élt lény nem szerepelt, csak az, ami akkor is létezett, amikor ezt kitalálták.

Akkor nem voltak dínók?

2015. jún. 20. 23:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem, egy rakás hulladék, itt a cáfolata bővebben: [link]
2015. jún. 24. 18:41
 62/85 ceri ***** válasza:
4%
jó, hát te higgy annak aki azt a cikket írta. Szerintem meg az gagyi, és nyilvánvaló, hogy milyen érdekeket képvisel.
2015. jún. 24. 19:40
 63/85 anonim ***** válasza:
95%
Még szerencse, hogy a tudomány se nem hit, se nem érdekek kérdése. Nem mintha a videónak bármi köze is lenne az evolúcióhoz, csak megy a szokásos terelés.
2015. jún. 24. 19:57
 64/85 ceri ***** válasza:
0%

Ahogy meg nyilatkozol valamiről, amiről fogalmad sincs, na ez a mentalitás is megérne egy misét. De hát én nem vagyok felelős a te emberi minőségedért, aki meg az lett volna az úgy látszik nem ért rá azokban az években.

De a lényeg az, hogy ez megint csak egy hitvita. Te hiszel 1 orvosnak -aki a legkevesebb, hogy ellenérdekelt- Aki semmit sem bizonyít, csak böfögi a rá kirótt szerepnek megfelelő mondanivalót. Én meg inkább hiszek az anyának, akinek a gyereke a tét, és nem a gyógyszer maffia lobbi érdekeit képviseli.

És hiszek a saját tapasztalataimnak, ami eddig tucat szám erősíti az itt elhangzottakat. Mert önmagában 1 eset persze semmit nem bizonyít.

Tehát te csak higgy nyugodtan a biorobot mivoltodban ha nem akarsz Ember lenni. Azért ha lesz ember akit szeretni fogsz és mondjuk az ő vagy a saját életed lesz a tét kíváncsi lennék adnál-e esélyt, mint az az anya tette a filmben pl.

2015. jún. 24. 20:09
 65/85 ceri ***** válasza:
4%

Mellesleg ha az orvostudomány nem lenne totális tévúton -és nem mellesleg érdekelt hogy jó sok beteg legyen- akkor semmiféle alternatív kezelés folytatói -beleértve a ténylegesen kuruzslókat is- labdába sem rúghatnának.

Márpedig nem ez a helyzet.

Tehát hihetsz te vagy én akármit, az élet a valóság, pedig megméri a dolgokat, módszereket, orvostudományt, kuruzslókat.

2015. jún. 24. 20:26
 66/85 anonim ***** válasza:
93%
*ásít* Mondj már valami új közhelyet a gonosz orvosmaffiáról, ezek már unalmasak.
2015. jún. 24. 21:39
 67/85 anonim ***** válasza:
33%

Miért hinnének az evolúcióban, ha hihetnek Istenben is?

A régen élt lényekkel semmi gond, a Biblia nem sorolja fel az összes élőlényt. Tehát a dinók egyáltalán nem zavarják a hívőket.

2015. jún. 24. 21:42
 68/85 anonim ***** válasza:
0%
Benko, Hol vannak a bizonyitékok a cáfolatra?
2015. jún. 24. 22:42
 69/85 anonim ***** válasza:
28%
Ideje lenne kivégezni a g#cibe nyilvánosan az összes valláskárosultat.
2015. jún. 24. 23:42
 70/85 anonim ***** válasza:
#68 A 37. hozzászólásban.
2015. jún. 25. 00:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!