Hazudtak-e a tanúk több millió embernek?
vagy beteljesülhet méh ez a napjainkban is "reklámozott" állítás?
1918 és 1925 között „A most élő emberek közül milliók sohasem halnak meg!” című előadást, mely a földi örök élet reménységéről szólt, világszerte több mint 30 nyelven adták elő Jehova szolgái és többmilliós példányszámú irodalmakkal prédikálták ezt a "nagyszerű" üzenetet.
grkaty
az egész szántóföld a Teremtőé. és Jézus mindenkiért váltságul adta a lelkét. Legyen, ahogy megjósoltad (magadban előrre elítéltél): gyáva vagyok, hogy elmondjam, melyik valláshoz tartozom.
Tudod kedves Barátom sokan vannak akik régen elfeledett vagy megbocsátott dolgokon lovagolnak, ahelyett hopgy nem hátra felé nézegetnének hanem előre, tanulva a múlt hibáiból, ezért egyhelyben toporognak
kedves barátocskám. amikor a tanúk elítélik a karácsonyt, vajon nem hátrafelé tekintenek a múltban? és még csak nem is 100 évre, hanem majd 1600 évre. ugyanis a saturnália akkor változott át Jézus születése napjává. megkérdeznélek, barátocskám, hogy ha egy ünnepnél fontos az eredet, akkor vajon egy vallásnál nem?
szia
Először is definiáljuk már a hazugságot.
Hazugság az. amiről pontosan tudja az egyén hogy nem igaz, ennek ellenére ragaszkodva állitja, és szándékosan megtévesztésként használja
a biblia egyszerűen csak azt mondja, hogy ne menjünk túl az írásokon. az nem ment fel engem, hogy meg vagyok győződve arról, hogy benne van ez az írásokban. illetve, az. hogy 1866 óta tanulmányozta pl russel a bibliát, ergo 50 év tanulmányozás alatt nem tünt fel neki, hogy le van írva, hogy azt a napot és azt az órát senki nem tudja? kötve hiszem.
Persze, hogy hazudnak. Már a nevük is hazugság. Mitől tanuk ők? Talán találkoztak Jehovával? Persze, képzeletben esetleg, vagy az állítólagos tanaival.
Enyhén szólva is nagyképű kijelentés ez a tanúság. A világ végét is már rengetegszer megjósolták, mert próféták is vannak közöttük ám. Ennek ellenére inkább megtévesztett birkáknak tartom a tagságuk legnagyobb részét. Szándékosan hazudozók inkább csak a vezetésben lehetnek. A tagság csak asszisztál ehhez, többnyire nem szándékosan, hanem naiv tudatlanságból.
szia
Sajnálom, hogy ennyire nem érted azt amit leirtam
Senki nem hazudik itt, s mint leirtam ellenséges érzületű emberek ravasz módon kiforgatnak dolgokat.
S mivel béke szerző vagyok nem óhajtok vitatkozni Isten szaván, mert a Biblia nem vita tárgya.
S hogy mitől Tanú valaki azt mindenki tudja, Pál felsorolja azoknak a neveit akik bár nem találkoztak Jehovával de még is tanuskodtak róla,, Tanuk nagy fellegének nevezi őket, és Magát Jézust is Hű Tanúként nevezi a szent irás
Az Ézsaiás 43,10-12 irja, hogy Jehovának lesznek Tanúi, és ezt Péter is megerősiti a Cselekedetek 15:14-ben hogy Isten a nevéről nevez népet, az utolsó napokban
Vajon a Többi vallás miért nem élt vagy él ezzel a lehetőséggel?
Senki nem tette vagy vállalta ezt, az utolsó napok elkezdésekor,
Bárki megtehette volna, s akik erre mnéltók voltak megtették.
Hidd el ha méltatlanok lennénk akkor Isten megfosztott volna ettől a kiváltságtól,
S ez nem nagy képűség,m hanem bizony hatalmas felelősség, mert Isten nevét hordozzuk, és ez nem dicsekvésre méltó, hanem felelősséggel járó munka, mert számot kell majd adni erről, nem játék ez ne hogy azt hidd.
s mint leirtam ellenséges érzületű emberek ravasz módon kiforgatnak dolgokat.
szerintem te nem tudsz semmit ennek a szervezetnek a múltjáról. csak azt, amit megengednek, hogy tudj. de azt ügyesen visszamondod.
"mert a Biblia nem vita tárgya. "
Mióta összerakták, azóta az.
Hát igen ceri,
Te melyik kost követed? :D
Aki valamilyen bulváros, blogos, médiás híreket ad át neked? Vagy azt ami divatos, hogy kihúzd magadat a barátok elött?
Mond mi egyszerübb, belemélyülni például abba, hogy mikor és hogyan keletkezett a háromságtan, a tüzes poklok kínja dogmák, az egyházi hierarchiák stb. és engedelmesen követni a hatalmas tömeggel együtt a tanokat....vagy úszni az árral szemben?
Gondolkodní például a felett, hogy mit jelent: "az én Atyám nagyobb nálamnál...." mit jelent ez a mondat annak aki GONDOLKODIK? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!