"Az egész világ a gonosz hatalmában van" (1János 5:19). Vagyis Isten a gonosz?
Igen, Isten egyértelműen gonosz.
Ez mindenki számára világos, aki csak egy kicsit is nyitott szemmel jár a világban.
" Ki a világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonoszt teremtek; én vagyok az Úr, a ki mindezt cselekszem!" (Ésa. 45,7)
Most akkor Isten hazudik, vagy János apostol?
Kérdezö, nem hazudik egyik Biblia író sem.
Tudod a Bibliát megérteni, komoly tanulmányozást követel. Nem kell mindjárt megijednünk, ha valamit nem értünk meg azonnal. :)
Tudod miért van még a gonosz? Mert még egy ideig Jehova megengedi. Hogy miért? Hidd el hogy jobban tudja mint mi.
Akarod megtudni? Nincs eltitkolva a Bibliában.
Mi csak nagyon rövid ideig élünk, sok mindent igazán nem látunk, nem fogunk fel.
Éppen úgy mint a három éves kisgyermek nem érti, miért nem eheti csak a tortát, cukorkát. Nem érti minek egye a zöldséget, mikor az fujjj.
Az Ézsaiás 55:8-11-et ha elolvasod /látom van Bibliád :) / meglátod, hogy mint az ég és a föld olyan messze van Isten bölcsessége a miénktöl.
Egy idöre van megengedve a gonosz, mely hamarosan a Bibliai jövendölések alapján véget ér.
Szeretném a figyelmedbe ajánlani, hogy neked is lehet belöle hasznod, mindenkinek.
Ajvé!
"Isten jó. Fia, Jézus értünk halt meg."
Én eddig azt hittem, hogy a Bruce Willis halt meg értünk, amikor ottmaradt felrobbantani az aszteroidát.
Minden nap tanul valamit az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!