Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A tanúk szerint a pletyka...

A tanúk szerint a pletyka erény? És a feleség a fő a házasságban?

Figyelt kérdés

eddig ezt nem tudtam, de olvastam ezt a hozzászólást: grkaty nevű felhasználó válasza:

23-as ideje lenne már hogy megnösülj, egy kicsit az asszonyka rendbeszedbe téged is. :D Az anyukádat meg ne szidjad azért hogy vénasszony lett belöle.

Látod a pletyka nemcsak a nök erénye :D

vagy a gratky nem tanú?

2014. nov. 27. 10:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én nem bánom, ha néha zöldségeket beszél grkaty. Örülök, hogy itt van. Ha mi mind olyan hú de okosak vagyunk, akkor legalább olvas ilyen véleményeket is.

Amúgy meg, halkan mondom, sokszor a nő a fő a családban, neki van összetartó ereje. Persze tudom, hogy "a férj, feje a családnak", de sokan jobban járnak, ha a nő dönt bizonyos helyzetekben. Abban is van igazság, hogy az asszony rendbe tud szedni egy férfi féleséget.Mondjuk az tényleg fura, ahogy mindenki letámad egy embert. Állítólag el kell szenvednünk egymást. Grkaty, kapsz egy nagy lájkot.

2014. nov. 30. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!