A Démonok harmadik hierarchiájában miért vannak angyalok, ha tudtommal az angyalok gonosz lények? (Ne keresztények írjonak. )
Figyelt kérdés
2014. szept. 13. 21:43
1/13 anonim válasza:
a.)
Az angyalok nem gonosz lények
b.)
A démonok lehetnek gonszak
c.)
Egy önellentmondásos sületlen oldalról tanulsz emeletes nagy baromságokat.
2/13 A kérdező kommentje:
És ezt maga Lucifer írta.
2014. szept. 13. 22:10
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
5/13 Napfonat válasza:
6/13 Napfonat válasza:
7/13 Salx Narval válasza:
A legendák szerint vannak jó és rossz akaratú angyalok is. Az már egy más kérdés, hogy kinek mi a jó és a rossz. Tény, hogy én még egyikkel sem találkoztam, te igen?
8/13 anonim válasza:
Van ismerősöm aki találkozott démonnal. általában úgy csapják be az embereket, hogy egyik szerettüknek álcázzák magukat. Jól viselkednek, nem bántanak, de terelnek a hamis, hazug ösvényre és addig vezetnek amíg a sötétségből nincs visszaút. Szerencsére ismerősöm van olyan szellemi és lelki állapotban, hogy ezt az egyszerű illúzió észre vegye. Az angyalok alatt szerintem a bukott angyalokat értik.
9/13 anonim válasza:
Miből vannak a démonok? Mint mi emberek, általunk ismert atomokból, vagy egész spinű részecskékből, bozonokból?
10/13 anonim válasza:
Lehetnek rossz(lucifer) és jó angyalok.
A démonok gonosz lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!