Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Beszeretnék vonulni egy...

Beszeretnék vonulni egy Tibeti, Budhista templomba, ezt, hogyan lehet kivitelezni?

Figyelt kérdés
Most fejeztem be az egyetemet 21 éves vagyok, és be szeretnék vonulni egy tibeti budhista templomba egy évre. Ehez milyen engedéjek vizumok illetve papirok kellenek? Illetve milyen nyelven lehet velük komunikálni? Angolul felső németül közép fokon tudok, de szerintem ezzel nem megyek sokra arra felé...

2014. júl. 31. 12:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
29%

Csodálom a nyelvtudásaidat, most már csak magyarul kellene megtanulnod. (Ehhez, engedély, kommunikál, középfok, arrafelé, be szeretnék, tibeti, + vesszőhiba).

Templomba bevonulhatsz, de valószínűleg ki is kell vonulnod.

Kolostorba talán a Dalai Láma engedélyével mehetsz.

2014. júl. 31. 13:05
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Buddha, ez is hibás, szerintem van még mit tanulnod róla itthon is.
2014. júl. 31. 13:09
 3/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is kezd az anyanyelved elsajátításával, mert egy gyötrelmes, hogy ilyen rövid szövegben gyakorlatilag semmit sem sikerült helyesen leírnod.
2014. júl. 31. 13:14
 4/22 anonim ***** válasza:
66%

Ha az angol felső- és a német középfokú nyelvtudásod is olyan, mint anyanyelvedé, ne menj sehova, tanulj itthon magyarul!

.

Szrintem sehova nem fogadnak be, még pár napra sem, nemhogy egy évre!

Észreveszik, hogy halványlila sejtelmed sincs a buddhizmusról, miért is tartanának huzamosabb ideig?

.

Az, hogy egyetemet végeztél, nem követelmény, de ha már említetted, elárulhattad volna, hogy talán nem a büfé- és ruhatár szakon!

Nem azért írom, mert érdekel, hanem te fontosnak tartottad megemlíteni egyetemi végzettséged, de elhallgatod, milyen szakon, amiből arra következtetek, hogy csupán azért tetted, hogy legyen akármi papírod, de tudásodra nem vagy büszke.

2014. júl. 31. 13:25
 5/22 A kérdező kommentje:

Bocs a magyar helyesírásom miatt, magyarországon csak az általánost végeztem, ausztráliában végeztem a közép és fő iskolát...

Ha megkérhetlek titeket ne a helyesírási problémáimon akadjatok fent hanem válaszolhatnátok a kérdésemre. Köszi.

2014. júl. 31. 14:17
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem is lehetnétek magyarabbak... Most az miért is akkora baj, hogy kiírtam, hogy egyetemet végeztem??? Ezzel nem azt szándékoztam mondani, hogy mindenki segg hülye aki nem végzett... ezzel a koromra illetve a felszabadult időmre céloztam... És még egyszer mondom, ahelyett, hogy minden szaron felkapjátok a vizet örülnék, ha arra válaszolnátok, hogy mi kéne ahoz, hogy beköltözhessek egy budhista templomba. (És ha annyira tudni szeretnéd, chemical engineering-et végeztem :) )
2014. júl. 31. 14:21
 7/22 anonim ***** válasza:
és hol laksz? Magyarországon vagy Ausztráliában? mert ha magyarországon, akkor Budapesten van Buddhista Főiskola, és több ilyen közösség is, náluk kéne érdeklődni! :)
2014. júl. 31. 14:57
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de én három idegen nyelven jobban írok, mint te magyarul, szóval az nem kifogás, hogy nem itt élsz...
2014. júl. 31. 14:59
 9/22 A kérdező kommentje:

Jelenleg Ausztráliában élek, de kettős állampolgár vagyok szóval bármikor haza tudok menni.

Ezek szerint valami többéves iskolát kell ahoz elvégeznem, hogy esélyeim legyenek arra, hogy elfogadják az ottartozkodási kérelmemet??

2014. júl. 31. 15:00
 10/22 anonim ***** válasza:

Köszönöm megtisztelő ledorongoló válaszod.

Nem tudhatok rólad olyanokat, amit nem árultál el magadról...

Csak mellékesen, nem érzel itt ellentmondást?

"Most fejeztem be az egyetemet 21 éves vagyok..."

"...ezzel a koromra illetve a felszabadult időmre céloztam... "

.

Angol felsőfokúd van. Helyedben körülnéznék a neten, ha találnék valamit, printlevélben tudakozódnék a kolostor főnökénél. Minden bizonnyal így sokkal több és valósabb infóhoz jutsz egy-két főnök válaszából, mint itt tőlünk, akik még soha nem próbálkoztunk ilyennel.

Az tibeti érteémiséggel angolul elboldogulsz.

2014. júl. 31. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!