Beszeretnék vonulni egy Tibeti, Budhista templomba, ezt, hogyan lehet kivitelezni?
Csodálom a nyelvtudásaidat, most már csak magyarul kellene megtanulnod. (Ehhez, engedély, kommunikál, középfok, arrafelé, be szeretnék, tibeti, + vesszőhiba).
Templomba bevonulhatsz, de valószínűleg ki is kell vonulnod.
Kolostorba talán a Dalai Láma engedélyével mehetsz.
Ha az angol felső- és a német középfokú nyelvtudásod is olyan, mint anyanyelvedé, ne menj sehova, tanulj itthon magyarul!
.
Szrintem sehova nem fogadnak be, még pár napra sem, nemhogy egy évre!
Észreveszik, hogy halványlila sejtelmed sincs a buddhizmusról, miért is tartanának huzamosabb ideig?
.
Az, hogy egyetemet végeztél, nem követelmény, de ha már említetted, elárulhattad volna, hogy talán nem a büfé- és ruhatár szakon!
Nem azért írom, mert érdekel, hanem te fontosnak tartottad megemlíteni egyetemi végzettséged, de elhallgatod, milyen szakon, amiből arra következtetek, hogy csupán azért tetted, hogy legyen akármi papírod, de tudásodra nem vagy büszke.
Bocs a magyar helyesírásom miatt, magyarországon csak az általánost végeztem, ausztráliában végeztem a közép és fő iskolát...
Ha megkérhetlek titeket ne a helyesírási problémáimon akadjatok fent hanem válaszolhatnátok a kérdésemre. Köszi.
Jelenleg Ausztráliában élek, de kettős állampolgár vagyok szóval bármikor haza tudok menni.
Ezek szerint valami többéves iskolát kell ahoz elvégeznem, hogy esélyeim legyenek arra, hogy elfogadják az ottartozkodási kérelmemet??
Köszönöm megtisztelő ledorongoló válaszod.
Nem tudhatok rólad olyanokat, amit nem árultál el magadról...
Csak mellékesen, nem érzel itt ellentmondást?
"Most fejeztem be az egyetemet 21 éves vagyok..."
"...ezzel a koromra illetve a felszabadult időmre céloztam... "
.
Angol felsőfokúd van. Helyedben körülnéznék a neten, ha találnék valamit, printlevélben tudakozódnék a kolostor főnökénél. Minden bizonnyal így sokkal több és valósabb infóhoz jutsz egy-két főnök válaszából, mint itt tőlünk, akik még soha nem próbálkoztunk ilyennel.
Az tibeti érteémiséggel angolul elboldogulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!