Ki jön velem bulizni a pokolba?
Figyelt kérdés
Mostanság ahogy olvasgatom az itteni válaszok döbbenet fogott el, milyen gonosz néhány vallásos ember. Persze van kivétel, de a hithűek nagy része mindenkinél okosabbnak véli magát. És betarthatatlanak a szabályok is normális embernek. És gyűlölik a homoszexuálisakat, a paráznákat, és csak a bibliára hivatkoznak. Szóval azon gondolkodtam, hogy úgyis minden szerettem ott lesz akkor minek mennék a mennybe?2014. júl. 11. 19:20
11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ezen szakadtam :D
ja amúgy meg nem értem az embert aki más, és
ahogy gyiken szokás teljesen mást ír mint amit kérdeztem de tök mind1 ;D
2014. júl. 11. 21:02
12/17 Az ember aki más válasza:
Válaszoltam a kérdésedre csak nem tudod értelmezni,de akkor leírom,hogy megértsed.Nem tudom miért kellett ilyen kínokat kiállnom,lehet így volt elrendelve nem tudom,de nem is érdekel.Visszajöttem vagy visszaküldtek ebbe az őrült világba. Ennyi.
13/17 anonim válasza:
"Ebbe az őrült világba"? Ember, ha megjártad a poklot, akkor nem pont hogy pozitívabban kéne nyilatkoznod erről a földi életről? :D Hacsak ez a világ tényleg rosszabb, mint a pokol, de akkor aztán jó nagy sz arban vagyunk... :D
14/17 anonim válasza:
ki hiszi el, hogy üstben kevergetik a delikvenseket, hogy kínjaik vannak, hogy éreznek... Ha valaki érez, akkor még él, ellenben a menytől, ahol minden szép, minden jó és ebben a csuda nagy tökéletességben már nem is tud különbséget tenni, mintha folyamatosan Napba nézne valaki...
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Ha már meghaltál, nem fáj semmi.
Lélek sincs, de ha lenne is, annak hogyan fájhatna bármi is? Van talán idegrendszere, vagy a léleknek is van lelke, érzékszervei?
17/17 anonim válasza:
pokolroooock!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!