Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ki jön velem bulizni a pokolba?

Ki jön velem bulizni a pokolba?

Figyelt kérdés
Mostanság ahogy olvasgatom az itteni válaszok döbbenet fogott el, milyen gonosz néhány vallásos ember. Persze van kivétel, de a hithűek nagy része mindenkinél okosabbnak véli magát. És betarthatatlanak a szabályok is normális embernek. És gyűlölik a homoszexuálisakat, a paráznákat, és csak a bibliára hivatkoznak. Szóval azon gondolkodtam, hogy úgyis minden szerettem ott lesz akkor minek mennék a mennybe?
2014. júl. 11. 19:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, hát ezen szakadtam :D

ja amúgy meg nem értem az embert aki más, és

ahogy gyiken szokás teljesen mást ír mint amit kérdeztem de tök mind1 ;D

2014. júl. 11. 21:02
 12/17 Az ember aki más válasza:
Válaszoltam a kérdésedre csak nem tudod értelmezni,de akkor leírom,hogy megértsed.Nem tudom miért kellett ilyen kínokat kiállnom,lehet így volt elrendelve nem tudom,de nem is érdekel.Visszajöttem vagy visszaküldtek ebbe az őrült világba. Ennyi.
2014. júl. 11. 21:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
"Ebbe az őrült világba"? Ember, ha megjártad a poklot, akkor nem pont hogy pozitívabban kéne nyilatkoznod erről a földi életről? :D Hacsak ez a világ tényleg rosszabb, mint a pokol, de akkor aztán jó nagy sz arban vagyunk... :D
2014. júl. 11. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:
ki hiszi el, hogy üstben kevergetik a delikvenseket, hogy kínjaik vannak, hogy éreznek... Ha valaki érez, akkor még él, ellenben a menytől, ahol minden szép, minden jó és ebben a csuda nagy tökéletességben már nem is tud különbséget tenni, mintha folyamatosan Napba nézne valaki...
2014. júl. 11. 23:53
 15/17 anonim ***** válasza:
2014. júl. 12. 00:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha már meghaltál, nem fáj semmi.

Lélek sincs, de ha lenne is, annak hogyan fájhatna bármi is? Van talán idegrendszere, vagy a léleknek is van lelke, érzékszervei?

2014. júl. 12. 00:29
 17/17 anonim ***** válasza:
2014. júl. 12. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!