Miért másolják be egyesek az egész Bibliát egy hozzászólásba?
én még nem láttam ilyet
hogy az egész Bibliát? :)
vsz azért, mert teljesen kifejezi az ő véleményüket, és már szépen meg is van fogalmazva
Mert úgy gondolják, hogy az Isten szava és amit Isten mondott, az úgy tökéletes. Nem is kell magyarázni.
Ez régen a protestánsok mániája volt, de szerencsére ma már kezdenek leszokni róla.
Mostanában Jehova Tanúi jönnek ezzel.
L
Nem csinálják sokan, csak két csávó, egy 29 százalékos, és egy 47 százalékos. Mindketten a vallási szekcióban garázdálkodnak.
Önmagában nem is a Biblia bemásolásával van a baj, de a bemásolt részeknek többnyire SEMMI KÖZÜK a válaszhoz! Szerintem ez buta, primitív, sőt, agresszív hozzáállás - azért is én írom a legtöbbet!!! Persze nem ír egy sort se, csak Control-C, Control-V. Én ahol látom, leszavazom őket.
1. Nem tudnak vagy nem akarnak igazán gondolkodni.
2. Nem tudnak fogalmazni sem.
3. Annyira gyávák, hogy nem merik felvállalni az esetleges eltérésüket a "Szentírástól", ami ugye halálos bűn vagy ilyesmi.
4. Azt mondták nekik, hogy terjeszteni kell az "Igét". Mindenáron.
Ámen.
Én elmondom a saját véleményemet is de be szoktam másolni a bibliából is amit Isten szavának tekintek.
Egyetértek Isten elveivel,nézeteivel amit a bibliából lehet megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!