Bölény25 kérdése:
Kedves hívő emberek, elárulnátok hogy miért kell ráerőltetni a vallásotokat más emberekre, miért zavar titeket ha valaki ateista?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 15:30
11/14 anonim válasza:
Ezt a kérdést már feltette itt valaki korábban is. Mellesleg én hívő vagyok és még senkit nem jutott eszembe megtéríteni, de ha kérdeznek, válaszolok. Ateisták viszont már provokáltak párszor.
12/14 anonim válasza:
#11: Én nem vagyok valláshívő, de ezt leszámítva pontosan ugyanezt tudom elmondani én is, mint amit Te írtál. Szóról szóra. Csak persze az ateista szót hívőre, és vice versa cserélve.
13/14 A kérdező kommentje:
Végülis a lényeg hogy én soha nem fogok megtérni és minden egyes tériteni próbáló vallásos ember meséje után egyre bölcsebb dolognak érzem a döntésem.Igy érzem jól magam,ez van!!!!
2014. jún. 5. 21:30
14/14 anonim válasza:
Én hívő vagyok,ilyen alapvető dolokban,túlvilág,meg ilyenek,de nem járok templomba stb., mert ez nem abban nyilvánul meg.Régen jártam hittanra is,mert rámerőltették,el is intéztem a tanárt és a papot is kisiskolásént(mármint rendetlenkedtem,nem érdekelt az egész halandzsa,amit üsszehordtak).Én soha nem erőltetném senkire hogy higgyen és én ezt el tudom fogadni!Viszont,ahogy az egyik válaszoló is írta,nem szabad általánosítani,mert sok ateista sem bírja elfogadni hogy valaki hisz valamiben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!