Melyek azok a kérdések amik?
Kérdésem az, hogy mit értessz a "kiakasztáson"?
Ha arra célzol, hogy melyek azok a kérdések, amelyek hatására egy hívő ember indulatba jön, akkor nincs ilyen. Egy valódi hívő embernek ugyanis Krisztusban békessége van.
"Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja." (Ján 14,27) - mondta a Mester.
Egyszerűen kérdezd meg milyen tudományos bizonyíték van Isten létezésére.Gondolom tudod, hogy semmilyen nincs, de ők megpróbálnak gyártani párat, amit egy ötéves logikájával is nevetségessé tudsz tenni.
A másik: mindig jönnek ezzel hogy "Az élet nem alakulhatott ki magától, túl komplex, alig van rá esély. Kell hogy legyen egy teremtő"
Kérdezd meg, hogy Istent ki teremtette? A logikájuk alapján neki is szüksége volt teremtőre, hisz ő még komplexebb.
(Ilyenkor jön az hogy istenke nem anyagi világban létezik hanem egy másik dimenzióban és ő végtelen és hatalmas blabla...ez maszlag, hiszen ezt mondhatjuk a Repülő Spagettiszörnyre meg a szingularitásra is)
"Nem akarok vitát generálni, akkor írd meg privátba nem alkalmazom őket ígérem. :D"
Persze, nem is azért írtad ki a kérdést...
Szia!
A személyeskedő, rosszindulatú, igazságtalan kérdések ki tudnak akasztani. Mostanában kapok is belőle eleget...
Üdv. Péter
Ki akasztani? :-D
Nekem néha felviszi a vérnyomásomat a kolleganöm, mert szinte esztelenül dicséri magát, hogy milyen jó ember, milyen segítökész, milyen okos, aztán folyton valakivel veszekedik. De ha neki mondják meg mások a véleményüket agyonsértödik mint egy truccos két éves kisgyermek....
Katy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!