Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi az a felebarát szeretet?...

Mi az a felebarát szeretet? Vagy is tudom! "Nekem barátnőm a barátnőm, de én nem vagyok az. " Tartozik pénzzel, amit nem nagyon hajlandó meg adni.

Figyelt kérdés
Karácsonykor ők jót buliztak, nekem pedig még enni valóra is alig volt pénzem.De ez legalább egy jó lecke volt, mert most már fel foroghat éhen a gyerekeivel együtt, soha többé nem adnék neki, sem másnak egy vasat sem.

#felebaráti szeretet
2014. jan. 5. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:

FelebarátI szeretet!

Ember és ember közötti szeretet pusztán azok ember volta alapján!

[link]

2014. jan. 5. 11:08
 2/10 anonim ***** válasza:

Nagyon meg tudlak érteni.

Nekem a szomszédasszonyom, a kolleganön a munkából ...és és... Szerencsére a barátok közül eddig senki sem tartozik meg a családból sem )

Hányszor megfogadtam, hogy már megkeményítem a szívem és nem adok egy garast sem. De mikor ki kopog? Már ismerem a szomszédasszony, majdnem sír, akkora sztorija van, hogy ö még nem kapta meg a pénzt, amit a fia küld majd valahonnan Németországból, mert valahol ugye beakadt a posta, jaj jaj igy jaj úgy jaj , mert ö neki már egy darab kenyérre sincs pénze.. /és én buta még le is tegezödtem vele/.... biztos hogy megadja este, addigra megjön a pénz stb. no persze a jövö hét estéjén sem látom a pénzem.....

amikor megadja, már tudom, hogy csak azért, hogy ujra kölcsönkérje, és én ujra kölcsönzök.

A férjem tolerálja, mert tudja, hogy ha nem adok neki pénzt, akkor megintcsak nem érzem jól magam, csupán azt akarja, hogy ne legyen nagy az összeg, hogy ne legyen nagy a veszteség :-D

2014. jan. 5. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:

"Karácsonykor ők jót buliztak, nekem pedig még enni valóra is alig volt pénzem"

Ha nincs pénzed, akkor miért és miből adtál nekik?

"soha többé nem adnék neki, sem másnak egy vasat sem."

Sajnos néhány selejt miatt mindennel és mindenkivel kapcsolatban így fogsz gondolkodni...

Mennyit adtál nekik?

2014. jan. 5. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:

"Tartozik pénzzel, amit nem nagyon hajlandó meg adni."

Hogy érted, hogy nem hajlandó? Megtudná adni? Kérted?

2014. jan. 5. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve adtam kölcsön, akkor még kicsit jobban álltam anyagilag.Igen kértem, a válasz majd ekkor, vagy akkor.
2014. jan. 5. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg tudná adni mert a férje külföldön dolgozik, és neki is van most pénze.
2014. jan. 5. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ugyanebben az esetben vagyok! már egy éve tartozik a srác, és tényleg jól jönne a pénz, mert loptak tőlünk már kétszer is , úgy tudod szeretni ha türelmes leszel, de nyugodtan követeld a pénzt
2014. jan. 5. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért kellene szeretni? Csak, hogy eleget tegyen vallásos kötelezettségeinek, amúgy meg azt kívánja, hogy rohadjon meg? Ezek az igazi álszent dolgok.
2014. jan. 5. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi az a felebarát szeretet?

- Egy ostobaság. Érdemesebb az embernek a saját józan értelmét használni.

2014. jan. 14. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
A "felebaráti szeretet" egy újabb értelmezhetetlen bibliás kamufogalom.
2014. ápr. 14. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!