Miért vannak/voltak oda az emberek ennyire istenért? Oo
"voltaképpen ő maga a gonosz,"
HA van gonosz - van jó is. Ki a jó? Rákérdezek: Te! ugye?
Na keresd meg azt az elgurult gyógyszert, de rohadt gyorsan.
téged szerencsére nem "terrorizálnak" vele- hogy megértsd a vallást. Nem is ismertették veled, terror nélkül.
Nem is érted. De pont ezért majd fognak olyanok a füled körül forgatni-pörgetni, akik kicsi gyerekként már felvették a vallás alapjait.
Kedves Kérdező.
Rám nem erőltették a "vallást", 23 éves koromban magamtól kezdtem ezen a Téren kutakodni.
Isten aki létre hozta az életet, már ép eleve ezért nem lehet gonosz.
S a biblia sehol nem tanítja, hogy mindenki a "mennyországba" jut, mert Isten a földet azért alkotta, hogy a fizikai teremtményei itt éljenek boldogan és megelégedetten.
adott nekik feladatot, munkát, volt élelmük, mindenük meg volt. S a halál sem jött volna be az ember életébe, ha nem csatlakozik egy eltévedt gondolkodású személyhez sőt senkinek sem lenne a mennyország kilátásba, mert ilyet még Ádámnak sem ígért.
A Bűnbe eséskor is a halált mint élet megszűnését jelentő büntetést helyezett kilátásba, és nem egy gyötrelem helyen való szenvedést örökké.
Katy Weaver
„Isten a földet azért alkotta, hogy a fizikai teremtményei itt éljenek boldogan és megelégedetten.”
Ezt valahol jól elcseszte útközben.
„A Bűnbe eséskor is a halált mint élet megszűnését jelentő büntetést helyezett kilátásba, és nem egy gyötrelem helyen való szenvedést örökké.”
Na, gondolkozzunk. Ádámék a történet szerint nem ettek az élet fájáról. Tehát eleve halandók voltak. Akkor mi ez a duma a halálról, mint büntetésről?
Amúgy meg ja, már én is gondolkoztam rajta, hogy ez az egész vallás, amit kereszténységnek hívnak, eléggé diktatórikus. Istent nem lehet megkérdőjelezni, Istennek nem lehet ellentmondani, ha meg szembemész a rendszerrel, akkor mehetsz a gulágba (ami az esetükben a pokol).
Kuss van, minden nagyon szép, minden nagyon jó, aki meg mást mond, az sátáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!