Mit jelent az hogy 'Krisztus megvaltott minket'? Mitol valtott meg?
..a 10.-nek:
...azt hiszem tévedés amit írsz, mert Ő a MEGVÁLTÓ, aki áron veszi meg azokat, akik kérik Tőle a MEGVÁLTÁSUKAT...és akiket Ő kiválaszt azokat el is hívja, és meg is igazítja...és ez a VALÓSÁG, önmegváltás nem létezik, élhet bármely ember akármilyen szent életet, vallhat gyönyörű eszméket , és élhet azok szerint,attól még nem lesz MEGVÁLTOTT...a MEGVÁLTÓ , a MESTER kell hozzá, aki az ISTENHEZ emelheti a lelket...és a szellem újjászületését vezeti...és ez HITBŐL történik...
...ez misztikus dolog az embernek, az emberi értelem nem képes megérteni, csak a KRISZTUS által újjászületett elme , de mint mondottam is, ez csak HITBŐL történhet meg,...értelemből, és tudományos megközelítésből sohasem!
...sokan vannak, akik inden titkot megismertek, de mégsem ÉL bennük az IGAZSÁG...azaz az ember él, az ember a korlátolt, hiábavalóság alá vetett életével, amely a halál törvénye alatt van...mert "porból vétetett, és porrá lészen, a lélek pedig visszatér ahhoz, aki azt adta..."
...azok, azonban akik végigjárhatják kegyelemből a megigazulás útját, azoknak a lelke még a testbenlét idején föltámad, és fiat szülnek a szellemnek (új szellem születik a Szentszellemtől és a Szentlélektől, amelyet a MEGVÁLTÓ ad (elveszi a bűnös lelket és tiszta lelket ad)...ez nem mese, hanem az a VALÓSÁG, az IGAZSÁG...
...aki pedig nem hiszi, járjon utána (ha tud, de ha nagyon eltökélt, sikerülni fog :))
A saját, felelős lényi értelmünktől.
Attól vált meg a "Krisztus".
Egyébként a kereszt jelét (=az AR, ÁR-rúnát) is úgy nyúlták és változtatták önnönn ellentétévé, mint minden mást a Bibliában.
A 10-es valasz a leelfogadhatobb szerintem, azzal ertek egyet.
A tobbi valasz kodos, felesleges blah-blah, amibol kimaradt a lenyeg, mert maguk sem ertik mirol van szo, sajat szavaikkal elmondani nem is tudjak, ezert idezgetnek a Bibliabol.
kérdező!
...án nem a Bibliát idéztem, hanem Atyámtól vettem azt, amit leírtam (értsd a Bensőm mondta...) és pontosan tudom, hogy mit jelent amit leírtam, és az Úton járóknak utat is mutat általam az ÚR (aki a szívemen át szól)aki Jézus KRISZTUS, az ATYÁNAK az elsőszülöttje..a Fiú...:)
...az, hogy te mit tudsz elfogadni és az IGAZSÁG (AKI a KRISZTUS) úgy tűnik, még két külön dolog,. és Eggyé kell válnod (először a lelkeddel, majd az ÚRRAL...és ez igen nehéz és hosszú ÚT az ember számára, AKI A DUÁLIS VILÁGBAN ÉL, ÉS TÉVÉESESZMÉK RABJA (AZAZ A SÁTÁN FOGSÁGÁBAN küzd az életért, mint a magzat az anyaméhben...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!