Noé Bárkájában voltak tengeri akváriumok? Hogyan tudták ókori technikával lehabzót, ozmót stb. csinálni? Hová tették a kékbálna-pár akváriumát?
1. Miért gondolod, hogy esővíz okozta? Az én Bibliámban az áll, hogy feltörtek a mélység forrásai.
2. Miből gondolod, hogy az akkori állatok ugyanúgy néztek ki, mint ma és ugyanazok voltak az életben maradási követelmények? Az állatok mai napig képesek alkalmazkodni.
3. Miből gondolod, hogy csak és kizárólag kifejlett egyedek voltak a bárkán?
4. Miből gondolod, hogy az akkori életkörülmények ugyanazok voltak, mint ma? Én másképp olvastam a Bibliában.
Noé története sok helyen sántít, de a legjobban ott, hogy teljesen felesleges fecsegéssé változtatja a Biblia előtte levő sorait, hiszen gyakorlatilag onnan is kezdődhetne.
Semmi közünk nincs a sok vízbe fúlt gonosztevőhöz, bűnöshöz és kártékony, halálra ítélt nyavalyáshoz, akit Isten jótékonyan megnyuvasztott.
Úgy kell nekik, Ábrahám és Izsák gonosz fattyainak, el velük, nagyon helyes, legjobb lenne a Bibliából is kitépni az előtte lévő lapokat, mert értelmüket vesztették, hiszen olyan emberiségről szólnak, akik teljesen leíródtak.
Isten simán kezdhette volna a teremtést Ádám helyett Noéval és kicsiny családjával.
tzolko ismét megcsillogtatta tökéletes Biblia ismeretét, ami miatt folyton beszól, leszól és megszól ahol csak lehet és káromolja Istent.
Te ateisták gyöngyszeme! Ábrahám és Izsák a vízözön UTÁN született. Mondom én, hogy még minimális tudást sem képes az agyad felfogni.
Őszintén szólva nem emlékszem a sok zagyvaságra pontosan.
Hát, ha utána születtek, akkor szerencséjük van, "megúszták"
az özönvizet.
De a lényeget nem fogtad fel, amint látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!