Hogyan árt ma a világnak a kereszténység? Bővebben lent.
Kíváncsi lennék a kereszténységet nem pártolók véleményére!!! A többi vallást most heygjuk.
Kérem, hogy csak a mai korban fellépő dolgokról beszéljünk. A keresztes háborút, népírtást, mást régmúlt dolgokat most hagyjuk.
Előre is köszönöm a véleményeket!!!
"A kereszténység öl, butít és nyomorba dönt."
Összekeverted a tv-vel.
"A hitgyülisek szervezetten rabolják ki az embereket."
Igen, esténként megyünk, amikor már mindenki alszik. :-)
De, hogy a kérdésre is válaszoljak.
Pl. a hívőt megszabadítja Isten a dohányzástól, alkoholizmustól, és ez árt a dohány, és italgyárosoknak, ami a világ részét képezi.
"Keresztények közt is láttam dohányost, de aki akarja, megszabadítja Isten a dohányzásból, aki nem akarja, azt nem."
Tehát Isten úgy táncol, ahogy ti fütyültök.
Valahogy én nem érzékelem ezeket a vádakat a keresztények között. Antiszemitizmus, homofóbia, nők elnyomása, tolerancia hiánya. Csak azok a csoportok, emberek ilyenek akik felületes ismerői a Bibliának.
A "csak az enyém a jó" felfogás többször megelőkerül, de az ilyen embereket is lehet kezelni.
Ellenben én is meglepődök néha, hogy keresztények milyen mérhetetlen alpárian tudnak megnyilvánulni!!!
Az evolúcióval kapcsolatos viták/véleménykülömnbségek soha nem fognak véget érni. Szerintem nem is érdemes erről sokat vitatkozni. Mi hisszük amit hiszünk, ők tudják amit tudunk, és mind boldogan élünk...
A kereszteny valas egyenlo az Aids virusaval mivel kioli az emberbol a termeszetes vedekezo kepesseget.
Manapsag Europaban nezd meg a kissebsegiek szaporulatat es tamogatasukat mindezt az egyenloseg azaz szeresd felebaratodat mint onmagadat jegyeben.
A magyar mindig is betartotta szavat hisz szavaitokban az igen legyen igen a nem nem es hiu volt a katolikus egyhazhozMohacsig de az atkozottnak eszebe se jutott csapatokat kuldeni Mohacs-ra mivel gondolom egesz Nuugat Europa rangon alulinak erezte volna ezt.Bezzeg mikor mar Becsig ertek Mohamedek akkor mar oszeajvekoltak a felvilagot az osztrak megsegitesere hisz jott Velence a lengyel kiraly es igy sikerult megalitani a torokot de Magyarorszagon hagytak tovabra is 150 evig hadd k@rja a magyarsagot hisz akkor hogy halanak meg Trianonban a vedelmet amit nyujtot.Ahelyet ugye hogy azt tette volna mint a roman ha jo akkor ok ha nem szembek@pni apad anyad sot ket lejert meg s@gbe is b@zni ha lehet.
Sebaj mert majd imadkozunk sten megbocsajt ugyis az a dolga mink meg hasznot huzunk a szabalyokkal beklyoba vert nepbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!