A Bibliában tiltva van a varázslás. Akkor varázslás létezik?
Figyelt kérdés
Mózes III. könyve 19. fejezet
26…Varázslást ne űzzetek, és ne jövendölgessetek!
31Ne forduljatok halottidézőkhöz, és ne tudakozódjatok jövendőmondóknál, mert tisztátalanokká teszitek magatokat velük. Én, az ÚR, vagyok a ti Istenetek!
Mondanátok bizonyítékot a varázslás létére?
2013. jún. 24. 13:53
11/21 anonim válasza:
Az ezoterikával foglalkozni, szellemek segítségét igénybe venni, erejüket használni a varázslás kategóriája.
12/21 anonim válasza:
Nincs rá bizonyíték. Azóta is várom az almámat.
13/21 anonim válasza:
Kérdezz meg egy volt ezoterikust, ő sokat tudna mesélni.
14/21 anonim válasza:
Már hogyne lenne. Pont hallottam is egy történetet, Afrikában két vallási vezető összeveszett, és az egyik elment egy voodoo varázslóhoz, hogy intézze el őt. Mivel keresztényeknek mondták magukat a vezetők, nagyon szívesen segített. Elővett egy tükröt , homokot szórt rá, mondta a vezetőnek, hogy törölje le, és nézze meg mit lát benne, és az ellenségét látta. Mondta a varázsló, hogy késsel szúrjon a tükörbe. Megcsinálta. Mikor hazament, mondták, hogy meghalt a másik vallási vezető. Valamelyik Derek Prince-s youtube-os videóban van. De rengeteg van ilyen, a rendszerváltás után özönlötte el az országot. Édesvíz kiadós könyvek mind erről szólnak.
15/21 A kérdező kommentje:
Hmmmm...Mennyire is leellenőrizhető valami busman bozótvallások közt dúló harc!
2013. jún. 26. 14:28
16/21 anonim válasza:
Persze hogy létezik. Azért tiltja Isten a varázslást és a jövendöléseket, mert azok sátántól származnak, nem pedig Istentől. Én azt mondom, soha ne keveredj bele.
17/21 anonim válasza:
Persze persze a csúnya Sátántól, ejnye bejnye :D
18/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
Jó, akkor nincs, további szép álmokat!
20/21 anonim válasza:
A szkepticizmusod megvéd attól, hogy a varázslóktól kérj segítséget. Tartsátok meg, kételkedjetek tovább, az a legjobb védelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!