Azok a hívők (egyháztól függetlenül) akik járnak
téríteni, nem veszik észre, hogy taszító az amit
tesznek?
1/11 A kérdező kommentje:
Elírtam: Miért állnak hozzá ugyanígy?
2/11 A kérdező kommentje:
Mi lenne, ha nem telefonon, hanem személyesen keresnének meg, hogy xy vagyok a Z egyháztól, egy percre szeretném zavarni, beszélhetünk Jézusról? Ugyanaz a séma, nem veszik észre, h taszító?
3/11 A kérdező kommentje:
:-)
Szóval megint javítom önmagam: Mi lenne, ha nem személyesen, hanem telefonon...
Csak egy gyülekezetet ismerek, akik zaklatnak ilyesmivel. De nekik a személyes "térítést" írja elő a felsőbbség. A telefonálás különben is sok pénzbe kerülni.
2013. márc. 31. 20:55
Te most tuti a Jehova tanuirol beszèlsz,na azok mar tenyleg az agyamra mennek a tèritös dumajukkal ès valameikszer volt fent egy nalunk es probalta àtmosni az agyam hogy az èn vallasom hamis meg èn az ördögöt dicsöitem a templomban!Mondtam menjen el mert rendört hivok zaklatàsèrt mert nem tudtam lefelekoptatni!Ès tudod mit mondott?Menjek az Isten F@szàra,na akkor sokkot kaptam,hogy mondhat ilyet!Hat ennyi tudnèk roluk többet is irni,mert mami ès nènèm is tanuk de mar nem birom öket idegileg elviselni!
2013. márc. 31. 21:45
Ja. Szerintem is csak zömmel a házaló jehovaugynokokrol lehet ebben az esetben beszélni. Piocak, lekoptathatatlanok, nem hallgatnak a téma befejezésére irányuló keresre, csak az agressziora.
2013. márc. 31. 21:52
7/11 A kérdező kommentje:
Mint a Harry Potterben: ne mondd ki a nevüket!!!!
Én nemrég találkoztam egy szexi kis Jehovás csajjal, szórólapoztak a barinőjével, őt felhívtam volna magamhoz............... egy teára.
Nyugi vannak köztük lotyok!A sok csajt ugy bolonditjak be hogy a te parazna mivoltod a "Gyülekezetben"megbanhatod es bocsanatot nyersz!Jesszus atom durva dolgokat tesznek!Volt egy csaj oszt tarsam ès tanu volt + lotyo es mondtam nènèmnek h figyu nem baj ha a kiscsaj qurvalkodik,miközben tanu?Masnapra a kiscsaj rohadt nyuzva jott suliba ès kiderult h a Szülei kiközösitettèk mert vètkezett,es se anyukaja se apukaja sem senki nem beszèlhetett vele!SZERINTED NORMALISAK?
2013. márc. 31. 22:04
A szcientológusok az utcán csinálják ugyanezt, meg járnak a házakhoz és teleszemetelik a postaládákat annak ellenére, hogy KÜLÖN KI VAN ÍRVA, hogy nem kérnek szórólapot a lakók.
2013. márc. 31. 22:10
Nem értik meg,mert agy mosottak.Csak a saját világukban léteznek,ha téged taszít,vagy idegesít a térítésük,arra úgy reagálnak,hogy lesajnálnak,mert nem hagyod magad "megmenteni",tudatlan világi ember vagy,esetleg ördögien gonosz,aki benne van abban az összeesküvés elméletben,hogy utálni és üldözni kell Jehova tanút(azért írom őket,mert elsősorban rájuk jellemző ez az egész)
Ha egy kicsit okosabbak lennének,megfogadnák Jézus tanácsát,hogy "azt tegyétek az emberekkel,amit szeretnétek,hogy veletek tegyék" Gondolom ők sem örülnének,ha egy más egyház tagjai ugyanígy viselkednének velük.
2013. ápr. 1. 09:03
Kapcsolódó kérdések: