Tényleg Lilit teremtette Ádámnak először isten és utána Évát?
Figyelt kérdés
Lili nem akart Ádám kutyája lenni ezért isten megbüntette Lilit. Mert nem akart rabszolga lenni, szabad akart lenni. De hisz ez rettenetes! ez felháborító hogy milyen perverz a biblia!
2013. jan. 9. 20:52
11/16 Granulátum válasza:
Először Pamela lett teremtve, aztán Mercédesz, és csak utána Lilit és Éva.
12/16 anonim válasza:
Lilit nem létezik, nem létezett és valószínűleg nem is fog abban formában.
Nem a biblia a perverz, hanem ne ítéled tudatlanul.
13/16 Zsizsik666 válasza:
Lilith régi sumér istennő. De egyre többet röhögök itt a kérdéseken:D Én Lilien vagyok, de Lilinek is becéznek és én sem akarok Ádám kutyája lenni. :)
14/16 anonim válasza:
Nem is leszel xD
Te másnak a kis cicája vagy...
15/16 mustafa33 válasza:
31%-os, mint már én is írtam ama általad emlegetett másik kérdésben, Jézus nem mondott semmit a Bibliáról, mert az még az ő életében nem létezett. Legfeljebb a ma ó testamentunak nevezett része és más zsidó írások.
16/16 anonim válasza:
Ott van a wikin hogy ZSIDÓ mondák, meg TALMUD, meg SUMÉR istennő. Úgyhogy ez a kérdés nem szólhat a keresztényekhez, csak a zsidókhoz meg a sumérok vallását követőkhöz.
De egyből a keresztényeket ócsároljátok, mert jó poén, habár ok nincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!