Egészséges dolog ami itt zajlik?
Maminak:
Ember, te élő példája vagy annak mikor a hülyeség szorgalommal párosul. Ennyi szemetet amit te osszehordasz...
Vicces olvasni, nem mondom, de a legnagyobb az egészben az, hogy te ezt mind el is hiszed(amit te magad találtál ki) XXXD :)
23/ nem szokásom kitalálgatni, amit leírtam azt tapasztalatból írtam. Ha nem lenne olyan aljas az emberi faj, akkor hamarabb is elmondhattam volna és be is mutathattam volna. De úgy látszik az élet úgy hozta valamiért hogy talán meg sem érdemli az emberi faj a saját LELKÉNEK, LÉTEZÉSÉNEK megismerését.
A létezés fantasztikuma blog.hu
Mivel már senki nem hurcolhat el és idős vagyok, ezért tettem közzé ebben blogban.
Tudod kérdező az amit művel ez a fazon az szélhámosság a javából.
Szent lélek mint olyan nem létezik, de ha még is szentnek akarunk valamit titulálni, mint LELKET akkor az isteni Jelenés nagyon ritka megjelenését az szabadna annak nevezni!
De ez a sok régi fent maradt írások szerint nagyon ritka esetben fordulhatott elő. MERT az ISTENI ENERGIA LÉTEZŐ A FÖLDÜNKÖN, DE csak olyan embernek Jeleníti meg magát aki először is KIPROVOKÁLJA, másodszor csak annak rántja ki a lelkét akinek MÁR FELLAZULT ELŐZŐLEG valamilyen oknál fogva, mert különben belehalna az ember!
Vagy is ha valaki gyermekkorától kezdve valamilyen oknál fogva elhagyni volt képes a testét, vagy ha valaki egyszer már meghalt és a lélek elhagyta a testet, de mondjuk visszarántották egy újraélesztéssel. az ilyen ember ha nagyon akarná képessé válhat elhagyni a testét máskor is és vissza is térni a testébe-- persze ehhez ok is kell és nagy fokú kíváncsiság
Máskülönben semmilyen kósza lélek nem rohangál sehol se holt lelkek se démonok se szentlelkek-- ez mind- mind csak kitalációja a vallásos sódereknek.
Egy hazugság leleplezése:
a "szent szellem" valójában egy átverés, nem létezik ilyesmi...
...azért is kötöttek hozzá olyan szigorú fenyegetéseket, hogy "aki a szent szellemet káromolja, tagadja stb. így meg úgy jár (=menthetetlen)..."
én azt mondom: hazugság az egész szent szellemesdi (!!!)
az embert belülről vezérlő géniusz, a daimónja (daimón)kiprojektált hamisítványa valójában...
olyan embereket akarnak létrehozni, akiket semmilyen belső szellem (=értelem szelleme, józan ész) sem vezérel,
kapnak helyette egy fake (=hamis) "szent szellemet",
(ami valójában az őket kívülről manipulálók rafinált értelme bennük)
....
a görögöknek még volt filozófiájuk...
a görög szellem után megjelent a zsidó szellem, na ez már képtelen a valláson túl látni
(tehát egyértelműen visszaesés következett be)
a szellem az eredetileg értelmet jelentett...
akik nem képesek valódi értelemre, azoknák jelenik meg ez a sok primitív, okkult ostobaság
az értelem tiszta, világos,
ez a sok okkult b@romság sötét
(szentesítsék őket bárhogyan is)
én nem hiszem ezeket a hazugságokat
...ezeket a hazugságokat a bennem lévő felelős lényi értelem megvizsgálja és elveti, mint szemetet
(mivelhogy az is)
az megint csak ördögi volt tőlük, hogy az embert belülről vezérlő daimónt
átnevezték démonná és gonosz entitásnak magyarázták
így fosztották meg a hívőket a józan értelmüktől
mert a vallás háborúja valójában a józan értelem ellen folyik (!!!)
ez a titkos lényege
ismétlik a hazugságokat generációkon át, mindenféle aljas, manipulatív eszköz bevetésével
(jezsuitizmus: a cél szentesíti az eszközöket... az önző és ártalmas céljaikat pedig mindig "jónak" mondják)
és a szellemi ranglétra alján lévők azonosulnak a hazugságaikkal
szó szerint a vérükké válik
a vérben ezért lakozik "bűn": kívülről, napi kondicionálással teszik bele
Használjátok a józan eszeteket, annyi ami nálatok van és még azt is el akarják venni tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!