Hogyan lehetséges az, hogy egy ilyen tudományosan viszonylag fejlett világban még vannak keresztények?
Szia ma 15:59!
Bocs,hogy beleszólok,de ebben tudok segíteni!
A szeretet nem más,mint a megbocsátás képessége,a megbocsátani tudás!Aki képes megbocsátani,az tud szeretni!
Sziasztok!
A legrövidebb bibliai meghatározás így hangzik a szeretetről: "Senki ne keresse azt, ami az övé, hanem ki-ki azt, ami a másé" (I. Korinthus 10:24). A szeretet a következetes másik-középpontúság, avagy a másokért élés gondolkodásmódja és életformája. Az "én és te" sorrend megváltozik "te és én"-re.
Üdv. Péter
Neked a hamis egyház és vadhajtásainak a tévtanításaival van bajod!Megértelek,mert ezek már rég nem a kereszténységről szólnak!Bűnvallást,teljesítményvallást,elfojtóvallást és hujjogó vallást csináltak a kereszténységből!Van amelyik egyszerre beszél Jézus Krisztus megbocsátó szeretetéről,emellett élteti a fogat-fogért bosszúelveit,ami nem egyéb,mint a megbocsátani képtelen egós elme működése!
Amit ma látsz az a megcsúfolt kereszténység,keresztényparódia!
Még egyszer ez nem azonos a kereszténységgel!A keresztény a kereszt közepére(a tudatába)a megbocsátó,szerető Krisztus tudatot helyezi!Élve,nem holtan kiszögelve!Élő Krisztus tudat!
Ennyi,nem több,minden más csak bla-bla!
A tízparancsolat azt mondja: "Ne ölj!" Sajnos ezt majdnem mindenki megszegi!
Nem kell húst enni, ami az állatok leöléséből származik!
Mi is az élet értelme? Istent kell megtalálni szerintem!
39-es!
Te adventista vagy? Azoknak a mániája a ne egyél húst!
Kérdem én akkor a pusztában miért kellett Mózeséknek fürjet enni? Vagy már megsütve kapták? Vagy akkor Krisztus miért evett húst, nem ismerte a tízparancsolatot? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!