Ha nem úgy lesz vége a világnak, ahogy a Jelenések könyvében, akkor mi lesz?
A Jelenések könyve bocsi, de egy csavargó koldusnak skizofrén meséje. A másik Isten előtt, minden élet lelke fontos HA tiszta és erős. Függetlenül attól hisz-e bármiben is vagy csak az életben.
A nukleáris megsemmisülésünk sajnos benne van az ember alkotta pakliba, mert van olyan mocsok, hogy erre is képes lenne.
De a Földünk még ha az ember észnél van is és végre be is nőne a feje lágya akkor elélhet a bolygónkon még talán 20 ezer esztendőt -- de egy fokozatos természet pusztulással együtt sajnos.
Mert amit az iskolában tanítanak geológiából abból semmi sem igaz. A Földünk nem egy forró bolygó volt hanem egy kihűlt bolygó és belülről kifelé haladva forrósodott át eddig-- mára az óceánok alatt csak 5-6 km vékony kéreg rész van plusz a nagyon sok repedések.
A Földünk sajnos megkezdte a haldoklását ha jól értelmeztem 1991 évvel kezdődően.
Nem vagyok geológus ha csak az lettem volna akkor ugyan azt tanítanám nektek amit ők.
Keress rá erre a blog fejezet cimre és abból megtudhatod
8. f. Csodálatos Földünk 1.
A létezés fantasztikuma blog. hu
Rákattintva, hogy azonnal megtaláld, nem írhatok ide blog cimet de egyszerűen igen.
Csodálatos életem volt és fantasztikus dolgokat találtam", és még csodálatosabb dolgokra jöttem rá.
Olyan képességem volt már gyermekként és használtam 50 éves koromig, ami nagyon ritka, talán több száz évenként ha van, ha egyáltalán észreveszi az illető.Ennek a képességemnek na és kíváncsiságomnak köszönhetően életem át és tehettem meg fantasztikumba illő dolgokat. Ezt mesélem el két blogban. az első az amit most ajánlottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!