A katolikusok miért használják ezt a hülye érvet?
hallottam már sokszor, hogy akik csalódtak a vallásban gyakran számon kérik istent, hogy ő miért nem segítette miért nem kapta meg ezt vagy azt tényleg sokszor egyáltalán nem nagy kérések olyanok amik tulajdonképpen életben tartanának...
erre azt szokták mondani a katolikusok ugye, hogy isten nem automata olyan helyzeteket teremt h a kívánságod teljesüljön...
ez mekkora kamu duma már! mert helyzetet én is tudok teremteni bármikor pl valaki szeretne munkahelyet... bemegy és meghallgatják (katolikusok szerint isten által teremtett helyzet) elküldik mert nem volt alkalmas pl nehezen tudja eladni magát nem beszél elég jól mit mondanak a katolikusok? isten jó volt teremtett helyzetet csak te b@sztad el... de könyörgöm mégis h ronthatta volna el? h nyerhetett volna mikor a képessége nem volt meg hozzá? és tulajdonképpen ez a duma úgy gondolom egy csalódott embert még mélyebbre taszít mert magát hibáztatja úgyszintén holott neki nem helyzetre van szüksége hanem erre a képességre mint pl bátorság vagy kommunikáció ebben az esetben...
a másik ilyen dumát pedig betegeknek akik halálos betegek is többek közt azt beszélte az egyik pap, hogy isten azért küldi a betegséget, hogy ráfigyeljél hogy őt szolgáld... ez meg megint mi? miféle rothadékság ez? a halálos betegben akinek utolsó napjai vannak azzal terhelni h azért kapta a betegséget mert nem jól szolgálta az istent? miféle rohadt szemétség ez?
Utóírat, nem offoltam, hanem a kérdésedre válaszoltam, ami nem csak a fentiekből állt.
Egyébként semmi közöm a Katolikus valláshoz.Ezt itt ezen az oldalon lévők akik régóta fent vannak tudják.
Ne félj nem írok többet neked, mert nagyon bánt, hogy ilyen megalázó embertelen hangot használtál ami nem méltó senkihez, főleg ha embernek tartja magát.
Szia tél.Kata vagyok.
Azért néha lehetnél egy kicsit nyáriasabb is.:))
No, ne haragudj már annyira.
Tisztelettel.
Kérdező
Tudod van egy mondás:Ne vitatkozz idiótákkal mert az ő területükre tévedsz és megvernek a rutinjukkal.
Aki a mátrixban akar élni úgyis ott fog.Ha felajánlom neki a tudást tartalmazó pirulát ő akkor is a butaságét fogja választani.
Pont ez a baj
Mindenki azt hiszi, hogy Isten nem létezik, mert akkor nem létezne háborúk, éhség, gazdasági világválság.
Sokaknak jól jön Isten, de nem azért hogy higgyenek benne, hanem azért hogy valakit hibáztassanak.
Ha egy hívő apa meghal szomorú dolog, de mindenkinek eljön az ideje. Ő dönti el hogyan éli az életét, ez hívják szabad akaratnak.
Létezik a világon a gonosz is!!!!!!!
Nem tudod mikor jön veled szembe, nem ismered fel!!!!!
Hisz nincsenek neki 2 méteres szarvai, vagy bármi ijesztő dolgai!!!!
Téged akar!!!! Hisz ha Isten megszerez téged, elveszít téged a Sátán!
Csak annyit mondok, hogy ha Istenben hiszel nem azt jelenti hogy nem fognak rossz dolgok megtörténni.
Csak azt hogy könnyebb lesz ezeken felülkerekedni, és persze hogy ha hűséges leszel, elnyered a jutalmadat!!!
Remélem segítettem.
Szeretett Tél barátom, nem vagy egy kicsit "beképzelt"?:)
Ezt Én fordítva írtam volna.
Nem Ő bukott meg,...nem gondoltad, hogy feltételeket szabhatsz neki, először is Ő megtette a maga részét nem is keveset.
Megengedte és végig nézte szeretett fia halálát.
hogy neked, nekem , és mindenkinek jobb legyen, megelőlegezte a bizalmat mindenkinek, pedig nagyon jól tudta, hogy nem mindenki fogja megérdemelni.
Most jó lenne ha mi is megtennénk a részünket.
Ha nem tesszük nem de mi emberek buktunk meg nem?
Persze maradok tisztelőd Kata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!