Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek a spirituáli...

Mi a véleményetek a spirituális sátánistákról?

Figyelt kérdés
Divat lett a napokban ez a téma. :D Egyébként én értelmetlenségnek tartom.
2012. júl. 9. 11:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, én pont úgy tudom, hogy sosem terjesztik a vallásukat, csak annak beszélnek róla aki kíváncsi rá! :))
2012. júl. 18. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, azért van tele az egész gyakorikérdések a linkjeitekkel... Semmi bajom nem lenne vele, ha megmaradna egy olyan értéknek, ami csak a tudásszomjtól fűtött, spirituálisan érdemesek számára hozzáférhető és nem tolnák mindenki arcába linkek formájában, bazári gagyiként. Ha megfigyelted, minden komolyabb sátánista/gnosztikus luciferiánus csoport (TotBL, TFC például) elzárja a tudását és egy nagyon erős szűrőt alkalmaz. Ez kevesek vallása, és a kapuk azoknak nyílnak meg igazán, akik egy életet tettek fel a keresésre. És ami a legfontosabb, az individualizmusra épít, tehát mindenki saját útja, saját keresése. Nem lehet úgy erre rátalálni, hogy netes hittérítők bombázták szét a linkjeikkel. Az erre méltó réteget úgysem itt lehet megtalálni. Létezik erre egy mondás, "a kevesebb néha több".
2012. júl. 18. 17:46
 13/14 gregarm ***** válasza:
Na okostojás ez it a gyakoriKÉRDÉSEK. A linket pedig általába oda tesszük, ahol nem akarjuk leírni az egész oldal tartalmát. Nálunk is lehetnek olyanok akik túlzásba esnek.
2013. jan. 18. 21:50
 14/14 A kérdező kommentje:

"Nálunk is lehetnek olyanok akik túlzásba esnek"

Hajjaj, de még mennyi :-) Sajnos van tapasztalatom...

2013. jan. 20. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!