Mitől rosszabb a Hit gyülekezete, mint bármelyik nagyobb keresztény egyház?
Ezt olvassátok el a hitgyüliről:
A szerző egy ismerősöm, akit e cikke miatt halálosan megfenyegetett egy keresztény...
^ Persze, hogy azt. Meg az egész HGY-t úgy, ahogy van. Végigolvastam, és egyszerűen hiteltelennek találom. Kizárt dolog, hogy valakinek csak negatív tapasztalatai lennének, semmi pozitív.
Lehet, hogy majd erről is kiderül, hogy csak kamu, mint az a pár évvel ezelőtti interjú, ami sokáig terjedt a neten.
Csak egyetlen példa: Én magam tudok gyógyulásokról és szabadulásokról, amik a HGY-ben vagy más keresztény közösségekben történtek.
Ugyanattól mint a Jehova, csak más irányba: Egy eleinte csábító és boldognak látszó közösség ami egy idő után szigorú pokollá válik. Ezért hagytam őket ott a francba. Ráadásul el vannak szállva maguktól ha valami nem tetszik nekik. Saját véleményük sincs. Ráadásul miért van limuzinja Németh Sándornak? A hívők meg roncsokat vezetnek, senkit nem láttam úgy hogy meggazdagodott volna. Csak olyat láttam aki gazdagnak született.
Majd figyeld meg: a piszok németh halálakor mekkora változás lesz az egészben, és ez nem azt jelenti hogy mindenképpen felnyilnának a szemeik XD.
Persze az egésznek van mintája: Amerikában sok némethzokniféle prédikátor van, akik kioktatják az embert a legkissebb dologért. Én azt mondom, kerüld el, majd ők elpusztítják magukat úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!