Ha "fent" a mennyekben nem fogom magam jól érezni, hogyan kerülhetek "le" a pokolba?
ha nem érzed magad bárhol is jól, az még mindig a pokol...:D
De elárulom, ahogyan megérezted a mennyei érzést, nem fogod a poklot választani. Mivel a mennyei érzésben totálisan szabadnak érzed magad és boldognak, egyszerűen "szárnyalsz", nincsen semmi gondod, nincsen korlát, nincsen akadály, minden a legeslegjobb, amit nem lehet fokozni. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Teljesen igaza van az előttem szólóknak.
A Menny az a hely, amit "szem nem látott, fül nem hallott, emberi szív meg se gondolt- olyat készített Isten az őt szeretőknek" - az a gyönyörűség, az a boldogság, az a békesség, az az öröm túl megy minden földi örömön. Színarany utcák, az Élet folyója, az Élet fája, stb. ezek olyan gyönyörűségek, amikhez nincs fogható.
Ott teljes az élet: nincs bánat, nincs fájdalom, nincs betegség, nincs nélkülözés, sem semmi, ami itt a földön, vagy akár a pokolban van.
lifttel le lehet menni,csak majd csengess a portásnak,hogy engedjen be,és jelezd,hogy nem egyenesen a földről jöttél,hanem lekéredzkedő vagy,mert az utazási irataidat,és a tartózkodási engedélyedet ki le kell cserélned.
egyébként ugyanezt gondolom,mint LastOne.Left:"ha nem érzed magad bárhol is jól, az még mindig a pokol...:D"
26/F és kzs:
Ha én már voltam a mennyekben és nem tetszett, akkor azt elhiszitek?
(A bizonyságokat úgy lehet "összeválogatni - összevágni" ahogy a szád ízének éppen megfelelő. Mivel ember írta le, hogy hogyan néz ki, az ahányan vagyunk annyiféle lehet.
Legfeljebb ha Jézus visszatér, tőle meg lehet kérdezni és ha akarja majd elmondja.)
/A kérdező 2. kommentjére válaszolva/
Nem, nem hiszem el.
Szórakozzál mással.
"Ha én már voltam a mennyekben és nem tetszett, akkor azt elhiszitek?"
Én elhiszem neked, de az egy téves mennyei állapot inkább, mint sem a valós. Természetesen elfogadom, hogy Te úgy véled az biztos a menny volt, bízom benne az igazit hamarosan megleled. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Látok benned fantáziát
Lucifer (6000/FA)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!