Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Ha "fent" a mennyekben nem...

Ha "fent" a mennyekben nem fogom magam jól érezni, hogyan kerülhetek "le" a pokolba?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 18:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. De ne aggódj, ha nem fogadod el Isten ajándékát, akkor valószínűleg amúgy is a pokolba jutsz. Amúgy meg kétlem, hogy olyan rossz lenne a mennyben :D
2011. júl. 15. 18:24
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

ha nem érzed magad bárhol is jól, az még mindig a pokol...:D

De elárulom, ahogyan megérezted a mennyei érzést, nem fogod a poklot választani. Mivel a mennyei érzésben totálisan szabadnak érzed magad és boldognak, egyszerűen "szárnyalsz", nincsen semmi gondod, nincsen korlát, nincsen akadály, minden a legeslegjobb, amit nem lehet fokozni. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 15. 19:54
 3/14 kzs ***** válasza:

Teljesen igaza van az előttem szólóknak.

A Menny az a hely, amit "szem nem látott, fül nem hallott, emberi szív meg se gondolt- olyat készített Isten az őt szeretőknek" - az a gyönyörűség, az a boldogság, az a békesség, az az öröm túl megy minden földi örömön. Színarany utcák, az Élet folyója, az Élet fája, stb. ezek olyan gyönyörűségek, amikhez nincs fogható.

Ott teljes az élet: nincs bánat, nincs fájdalom, nincs betegség, nincs nélkülözés, sem semmi, ami itt a földön, vagy akár a pokolban van.

2011. júl. 16. 09:45
 4/14 anonim ***** válasza:

lifttel le lehet menni,csak majd csengess a portásnak,hogy engedjen be,és jelezd,hogy nem egyenesen a földről jöttél,hanem lekéredzkedő vagy,mert az utazási irataidat,és a tartózkodási engedélyedet ki le kell cserélned.

egyébként ugyanezt gondolom,mint LastOne.Left:"ha nem érzed magad bárhol is jól, az még mindig a pokol...:D"

2011. júl. 16. 12:39
 5/14 A kérdező kommentje:

26/F és kzs:

Ha én már voltam a mennyekben és nem tetszett, akkor azt elhiszitek?

(A bizonyságokat úgy lehet "összeválogatni - összevágni" ahogy a szád ízének éppen megfelelő. Mivel ember írta le, hogy hogyan néz ki, az ahányan vagyunk annyiféle lehet.

Legfeljebb ha Jézus visszatér, tőle meg lehet kérdezni és ha akarja majd elmondja.)

2011. júl. 16. 20:18
 6/14 kzs ***** válasza:

/A kérdező 2. kommentjére válaszolva/

Nem, nem hiszem el.

Szórakozzál mással.

2011. júl. 17. 08:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy a pokolban jobb?
2011. júl. 17. 14:26
 8/14 anonim ***** válasza:

"Ha én már voltam a mennyekben és nem tetszett, akkor azt elhiszitek?"

Én elhiszem neked, de az egy téves mennyei állapot inkább, mint sem a valós. Természetesen elfogadom, hogy Te úgy véled az biztos a menny volt, bízom benne az igazit hamarosan megleled. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 17. 16:14
 9/14 anonim válasza:

Látok benned fantáziát

Lucifer (6000/FA)

2011. júl. 21. 05:28
 10/14 anonim válasza:
én szerintem nem úgy kell elképzelni a menyországot mint egy szentlélek szüzekkel teli angyalkákkal teli zárdát:D hanem ami neked a menyország, ami neked a legjobb, és az épp lehet buli is vagy nemtom:) a pokol meg nem feltétlenük ördög, meg sátán, mert valaki lehet épp azt szereti:D
2011. júl. 21. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!