Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jézus tényleg homoszexuális volt?

Jézus tényleg homoszexuális volt?

Figyelt kérdés
valahol olvastam,mindjárt belinkelem,ha megtalálom.
2011. jún. 18. 14:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Aki Jézust így kritizálja nem tudja mit tesz.Azt add meg másoknak amit magadnak is elvársz!

Jézus az Isten fia .A mennyben , nem olyan mint a földön.Nincs nemhez kötve.Nehéz megértenünk az Istent mivel mi csak emberek vagyunk.Azért teremtett minket erre a földre hogy nemzetet hozzunk létre, az ő dicsőségében.Sajnos nem mindenki él így.

2011. júl. 8. 13:39
 32/35 anonim ***** válasza:

"Aki Jézust így kritizálja nem tudja mit tesz.Azt add meg másoknak amit magadnak is elvársz!"

Megjegyezném én többet megszoktam adni másoknak mint amit elvárok.

"Jézus az Isten fia .A mennyben , nem olyan mint a földön.Nincs nemhez kötve.Nehéz megértenünk az Istent mivel mi csak emberek vagyunk.Azért teremtett minket erre a földre hogy nemzetet hozzunk létre, az ő dicsőségében.Sajnos nem mindenki él így."

Nemzeteket hozzunk létre? (Ember növesztettél-e már szemet meg agyat? Szerinted miért van 196 (?) nemzet a vilgában? Ezért háborúzik minden nemzet mert független akar lenni) Én békét akarok, a hívő "testvéreid" meg képesek lennének az istened nevében milliárdokat kiirtani, belegondoltál-e már abba, hogy te milyen ember vagy és miben hiszel? (Előbb nézzélmármagadba emberformaállat mielőtt engem kritizálsz)

2011. júl. 8. 15:33
 33/35 anonim ***** válasza:

Vannak aszexuális emberek is. Írd be a keresőbe.

Nekem az egyik haverom ilyen. Az elején kritizálták, hogy homi, de én kivédtem. Rájöttem neki nincs szüksége testi kapcsolatra, szellemi lény. Olyan akarok lenni mint Ő. De nekem nagyon nehéz.

Jézus is ilyen lehetett, ti nem érthetitek, de én már kezdem érezni mit is jelent ez.

2011. júl. 9. 15:56
 34/35 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:33"

Ez az én egyedüli véleményem és nem a többi keresztényeké.

Saját akaratomból írtam ,ami azt jelenti a saját lelkemből, nem felelhetek a másik tetteiért.Ha eljön az ítélet ideje te is felelhetsz majd magadért(s persze mindenki).Még ha nem is hiszel benne.Nem vagyok Igaz ember ,én Csak egy ember vagyok mint te aki nem tökéletes,mindannyian hibázunk valahol.Ez pedig a gonosznak köszönhető.

Miért is a gyűlölet szavai ? Béke legyen veled !

2011. júl. 10. 15:13
 35/35 anonim ***** válasza:

"Miért is a gyűlölet szavai ? Béke legyen veled !"

Jót szórakoztam a hülyeségeken ami itt volt, de meguntam, uh erre már nem is reagálok, jó szerencsét neked.

2011. júl. 12. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!