Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mikor mennek ki a divatból az...

Mikor mennek ki a divatból az istenek?

Figyelt kérdés
Nincs mit magyarázni, a kérdés adott.
2011. jún. 9. 12:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Valószínű soha nem fognak kimenni a divatból, hisz ha valakit igazságtalanság vagy veszteség ér, akkor sokkal könnyebben el tudja azt fogadni, ha valami téveszmét kialakít magában. "Mindenkinek szüksége van téveszmére"

Lehet hogy nem kereszténység lesz, vagy muzulmán hit, vagy valami egyéb ma ismert, de valószínű hogy mindig lesznek olyan emberek akik hisznek valamiben. Ez nem feltétlen egy isten lesz, lehet hogy valami más eszme/téveszme lesz.

2011. jún. 15. 03:21
 22/26 Tom Benko ***** válasza:
Ha az emberiség végleg kinő a gyerekkorból.
2011. jún. 15. 11:49
 23/26 anonim válasza:
Valaki írta hogy ha a mostani generáció felnő, de ez nem teljesen igaz mert elég sok katolikus suli is működik,ott van az a sok nazarénus,és az ősök is elrángatják a gyerekeket a templomokba ha járnak,és így beleverik a sok gyerekbe hogy ez a jó ezt kell szeretni mert ha nem az neked rossz.És amilyen hülyék el is hiszik. (Tudom mert én is így nőttem fel,de egy makacs realista vagyok és teszek rá XD)
2011. jún. 20. 14:25
 24/26 anonim válasza:
Isten soha nem megy ki a divatból, ugyanis Ő nem "divathullám".
2011. jún. 25. 08:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Szégyentelen, hogy a divat és Isten egy mondatban felmerülhet, de sajnos nem lepődök meg. Ez nem függ a divattól. Amíg lesznek hívő emberek, addig fog élni a kereszténység. Mivel a fennálló rendszer tudatában van annak, hogy egy hitetlen világot könnyebb irányítani, így ÉRDEKE, hogy ne legyenek vallások (és ezzel gondolok a hinduizmusra, buddhizmusra, iszlám vallásra, katolikusokra...)

A média és a tényleges divat nagy úr.

2011. jún. 26. 13:46
 26/26 A kérdező kommentje:
Pont hogy a vallások akarnak irányítani...
2011. jún. 26. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!